Kulcsár Edina kisfia első születésnapja alkalmából emlékezett vissza a szülésére, és elárult egy-két titkot az életét megváltoztató napról. 

Kulcsár Edina kisfia, Medox egy éve látta meg a napvilágot, ez alkalomból pedig az anyuka visszaemlékezett a szülés előtti pillanatokra. Elárulta, miért keseredett el egy kicsit, és mit csinált egy nappal azelőtt, hogy világra hozta volna gyermekét.

Kulcsár Edina kisfia születéséről vallottForrás: FEM3

"Tisztán emlékszem erre a napra. Ilyenkorra már jócskán a kezemben kellett volna tartanom Medoxot, de valamiért nem akart jönni. Behívott a dokim a rendelőbe, hogy megnézzük mi a helyzet. A részletekkel nem untatnék senkit, de lényeg a lényeg, azt mondták, hogy nem szülhetem meg a kisfiam természetes módon, mert kockázatos. Egy kicsit el voltam keseredve, hiszen erre készültem fejben 9 hónapon keresztül, de gyorsan elhessegettem ezeket a gondolatokat, hiszen tudtam, hogy Medi egészsége a legfontosabb. Kaptam egy időpontot, ami másnap reggel 7-re szólt. Hirtelen nem is tudtam mit kezdeni az érzéseimmel. Tudtam, hogy már csak egyet kell aludni és anyuka leszek.Muszáj volt valamivel elterelnem a figyelmemet, ráadásul így, hogy tudtam másnap kórházba megyek, elfutottam befonatni a hajam. Sokat hallottam a császármetszésről és féltem, hogy hetekig nem fogok tudni hajat mosni" - írta Edina.