Titkolja gyermeke nemét a brit pár: semlegesen akarják nevelni

Forrás: BBC One -
lány fiú család nem semleges brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semleges neműként akarja nevelni gyermekét a brit pár, ezért a családnak sem árulják el, hogy a kicsi fiú vagy lány. 

Nem árulják el a családnak a gyermekük nemét. A 38 éves Hobbit Humphrey és férje, a 35 éves Jake England-Johns semleges neműként akarják nevelni a már 17 hónapos gyermeküket, ameddig csak lehet. A brit pár ezért egyszer fiúsan, másszor lányosan öltöztetik fel a kicsit, és kikötötték a családoknak és a barátoknak, hogy kizárólag semlegesként utalhatnak a gyerekre, Anoushra.

Több mint egy éve titkolja gyermekük nemét a pár: a család sem tudja Forrás: BBC One

Az egyik nagymama is csak véletlenül jött rá az igazságra, egy pelenkázás során, de ő sem árulhatja el a hozzátartozóknak. "Ha a gyermekünk elég idős lesz, majd eldöntheti, milyen nemű akar lenni, addig pedig azt szeretnénk, ha a saját kis buborékában nőne fel" – idézi a Bors az anya megszólalását. A nő elismerte, sokszor néznek rájuk furcsán a játszótéren, de szerinte ez nem nagy ár azért, hogy nemi sztereotípiáktól mentes lehessen a gyermekük élete.

Kiderült, milyen lehetett a szülés kétmillió évehttp://www.life.hu/csalad/20190919-kiderult-milyen-lehetett-a-szules-ketmillio-eve.htmlViszonylag könnyű lehetett a kétmillió éve élt emberelőd szülése egy amerikai kutatócsoport szerint, amely a csontmaradványok segítségével rekonstruálta a folyamatot. CsaládOrigoAlec Baldwin újra apa lesz: felesége az ötödik közöd gyermekükkel várandóshttp://www.life.hu/csalad/20190919-alec-baldwin-ujra-apa-lesz-felesege-az-otodik-kozod-gyermekukkel-varandos.htmlHilaria Baldwin, a 61 éves Alec Baldwin 35 éves felesége tegnap jelentette be, hogy újra várandós. Ötödik közös gyermeküket várják. Család--Tápai Szabina nyilvánosan szoptatott: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190918-tapai-szabina-nyilvanosan-szoptatottfoto.htmlSokak számára tabu téma a szoptatás, azonban egyre többen vannak azok, akik kiállnak a nyilvános szoptatás mellett és közösségi oldalaikon fotókkal is bíztatják az édesanyákat. CsaládOrigoTóth Gabi feszülős ruhában mutatta meg csodás kismama pocakját: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190918-toth-gabi-feszulos-ruhaban-mutatta-meg-csodas-kismama-pocakjat-foto.htmlGyönyörű fotót posztolt magáról Tóth Gabi. Hatalmasra nőtt a pocakja. CsaládOrigoCristiano Ronaldo megnősül: élete szerelmét veszi elhttp://www.life.hu/csalad/20190918-cristiano-ronaldo-megnosul-elete-szerelmet-veszi-el.htmlHamarosan bekötik a világ egyik leghíresebb focistájának a fejét: Cristiano Ronaldo megnősül. Család--Ezeket tudnod kell a pénzről, ha kilépsz a felnőtt világba!http://www.life.hu/csalad/20190916-ezeket-tudnod-kell-a-penzrol-ha-kilepsz-a-felnott-vilagba.htmlA pénzzel bánni nem egyszerű feladat, gyakran még a középkorúaknak is kifolyik a keze közül. Ám fiatal felnőttként fontos megtanulni, hogy a megkeresett pénzt meg kell becsülni és olyan dolgokra költeni a lakhatáson kívül, ami gyarapít Téged és biztonságot nyújt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.