Megszületett a magyar szépségkirálynő, Proksa Szandra első gyermeke - Már fotót is posztolt róla!

gólyahír szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Proksa Szandra 2005-ben nyerte meg a Miss Universe Hungary szépségversenyt. Az azóta influencerként tevékenykedő szépség szeptember 18-án adott életet első gyermekének. 

Szandra a várandóssága pillanatait is örömmel megosztotta követőivel, most pedig újszülött gyermekéről is mutatott egy képet. A szépségkirálynő első gyermeke a Magyari Edvárd Gyula nevet kapta, és ahogy annak lennie kell, édesanyja karjaiban érzi magát a legjobban.

Sikerült! Összegyűlt Zente kezelésére a 700 millió forint!http://www.life.hu/csalad/20190925-sikerult-osszegyult-zente-kezelesere-a-700-millio-forint.htmlCsodálatos összefogásnak lehettünk tanúi az elmúlt hetekben, a másfél éves kisfiú, Zente gyógyulásáért. CsaládOrigoMeseszép lesz Tóth Gabi és Krausz Gábor kislányának gyerekszobája - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20190925-meseszep-lesz-toth-gabi-es-krausz-gabor-kislanyanak-gyerekszobaja.htmlTóth Gabi és Krausz Gábor izgatottan várják első kisbabájukat. A leendő szülők már a gyerekszoba kialakításán dolgoznak. CsaládOrigoMi lett vele? Így éli mindennapjait az 1994-es Táncdalfesztivál győztese, Bayer Friderikahttp://www.life.hu/csalad/20190924-igy-eli-mindennapjait-az-1994es-tancdalfesztival-gyoztese-bayer-friderika.html1994-ben egy ország kedvence lett Bayer Friderika, amikor megnyerte a Táncdalfesztivált. Ebben az évben negyedik lett az Eurovíziós Dalfesztiválon, majd összehozott egy aranylemezt. De mi lett vele azóta? Család--Szilágyi Szilvi szerint az anyaság a neki szentelt úthttp://www.life.hu/csalad/20190923-szilagyi-szilvi-szerint-az-anyasag-a-neki-szentelt-ut.htmlSzilágyi Szilvi gyakran és előszeretettel válaszol rajongói kérdéseire, egyetlen egyre azonban eddig még nem reagált, pedig sokan felteszik neki: Megbánta-e, hogy fiatalon lett anyuka? Most elárulta.CsaládOrigoNégy lábbal és három karral született a kislányhttp://www.life.hu/csalad/20190923-indiaban-negy-labbal-es-harom-karral-szuletett-a-kislany.htmlAz indiai Rajasthanban született ikerpár fiú tagja tökéletesen egészséges, míg a lány plusz végtagokkal jött a világra. Ennek oka vélhetően egy harmadik ikerben keresendő, aki a fejlődés kezdeti szakaszában „olvadhatott" össze a kislánnyal, írta meg a Mirror. CsaládOrigoCsobot Adél megmutatta, mitől van oda: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190923-csobot-adel-megmutatta-mitol-van-oda-foto.htmlCsobot Adél és Istenes Bence két kisfiú szüeliként élik mindennapjaikat Németországban. A büszke anyuka három szerelméről mutatott édes fotót.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.