Sikerült! Összegyűlt Zente kezelésére a 700 millió forint!

adomány összefogás SMA Zente gerincvelői izomsorvadás
Csodálatos összefogásnak lehettünk tanúi az elmúlt hetekben, a másfél éves kisfiú, Zente gyógyulásáért.

Zente egy igen ritka betegségben szenved, a gerincvelői izomsorvadás legsúlyosabb fajtájában. Jelenlegi, itthon elérhető kezelése csupán állapota szinten tartására elég, a gyógyulás esélyét a Zolgensma nevezetű génterápiától várhatja. A kezelés ára azonban olyan magas, hogy a család önerőből képtelen volt előteremteni, épp ezért fordultak a közösségi médián keresztül az emberekhez.

Ma Zente anyukája bejelentette, hogy összegyűlt az a 700 millió forint, amivel kisfia komoly esélyt kap, hogy felnőhessen!

Négy lábbal és három karral született a kislányhttp://www.life.hu/csalad/20190923-indiaban-negy-labbal-es-harom-karral-szuletett-a-kislany.htmlAz indiai Rajasthanban született ikerpár fiú tagja tökéletesen egészséges, míg a lány plusz végtagokkal jött a világra. Ennek oka vélhetően egy harmadik ikerben keresendő, aki a fejlődés kezdeti szakaszában „olvadhatott" össze a kislánnyal, írta meg a Mirror. CsaládA hős kutya feláldozta magát, hogy gazdáit kimentse a lángoló házbólhttp://www.life.hu/csalad/20190920-a-hos-kutya-felaldozta-magat-hogy-gazdait-kimentse-a-langolo-hazbol.htmlA Butler család nyugodtan aludt, amikor floridai otthonuk váratlanul kigyulladt. A tűzjelző csak néhányszor sípolt, majd leállt. Ennyi azonban nem volt elegendő, hogy a család felébredjen. Ekkor sietett gazdái segítségére Zippy, a Jack Russel Terrier. CsaládOrigoMinimalizáld a babakelengye költségeit - Mutatjuk miként!http://www.life.hu/csalad/20190913-minimalizald-a-babakelengye-koltsegeit-mutatjuk-mikent.htmlA babavárás csodás időszakát gyakran beárnyékolják azok a kötelezőnek mondott kiadások, melyek sokak szerint elengedhetetlenek, ha jó szülőként akarod fogadni a kisbabádat. Most segítünk, hogy spórolhass, méghozzá anélkül, hogy újszülött gyermeked ennek kárát látná. CsaládOrigoVálás, II. rész – Amikor még visszafordítható a váláshttp://www.life.hu/csalad/20190910-valas-ii-resz-amikor-meg-visszafordithato-a-valas.htmlA házasságkötés és a házasság felbontása is olyan döntés, amely két ember – és a hozzájuk közelállók – életét alapvetően megváltoztatja. Ezért nagyon fontos, hogy minden körülményt mérlegelve, megalapozottan hozzuk meg az erre vonatkozó döntést, hisz olyan folyamatokat indít el, amelyek mély nyomot hagynak az érintettek életében. Ám vannak olyan esetek, amikor bár már beindult a válás gépezete, mégis úgy döntünk, szeretnénk azt megállítani. Ebben az örvényben segít kiigazodni dr. Knecht-Gothárd Kinga ügyvéd és mediátor. CsaládOrigo3 hónap különbséggel született egy ikerpár, aminek az esélye 1 az 50 millióhozhttp://www.life.hu/csalad/20190828-3-honap-kulonbseggel-szuletett-egy-ikerpar-kazahsztanban.htmlA 29 éves kazah Lillija Konovalova álmában sem gondolta volna, hogy egyszer esik teherbe, de egy éven belül kétszer is szülni fog. Szinte felfoghatatlan dolog történt a kismamával. Család--Ezzel teszik tönkre gyermekük életét a szülők válás alatthttp://www.life.hu/csalad/20190825-ezzel-teszik-tonkre-gyermekuk-eletet-a-szulok-valas-utan.htmlMinden gyermeknek joga lenne teljes családban nevelkedni, de sajnos a válás a házasság intézményének létezése óta része a kapcsolatoknak. Ebben a stresszes, felkavaró és összezavarodott időszakban sajnos a szülők hajlamosak olyan hibákat elkövetni, amik hatalmas károkat okozhatnak gyermekükben. Most a leggyakoribbakat gyűjtöttük össze. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.