Több mint 600 szerelmesleveléből írta meg élete első könyvét, méghozzá 93 évesen

Forrás: northphoto.com -
szerelmeslevél könyv romantika idős szerelem író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„A Daughter's Choice" című könyvének története egyrészt Margaret Ford életét dolgozza fel egészen kislánykorától kezdve, másrészt abból a több mint 600 szerelmeslevélből áll, ami közte és mára elhunyt férje közt íródtak.
Margaret Ford három év alatt írta meg a könyvet. Forrás: northphoto.com

A könyv Margaret életét mutatja be kislány korától egészen a házasságáig, ám igazi különlegessége abban rejlik, hogy betekintést enged két szerelmes fiatal lelkébe is. Későbbi férje, Jim ugyanis naponta három levelet írt Margaretnek, amikor az 1940-es években, a második világháború alatt Burmában harcolt. A levélváltásokból összesen 633 darab szerelmes üzenet született, ezeket használta fel az idős nő arra, hogy valódi és őszinte romantikával fűszerezze önéletrajzi ihletésű történetét.

Több mint 600 szerelmesleveléből írta meg élete első könyvét Forrás: northphoto.com

Margaret, akinek nincs gyermeke, azt mondta, hogy egy szellemíró segítségével három év alatt írta meg a könyvet, mert meg akarta mutatni milyen különbség vannak az akkori és a mostani emberek között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.