Ezt próbáld ki! Filléres WC-tisztító csodaszer

Forrás: Shutterstock -
wc csodaszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olcsó és hatásos, igazi házi praktika: csak só és citrom szükséges hozzá, hogy újra ragyogjon a WC.

A zöld forradalommal szerencsére egyre többen kerülik a vegyszereket, akár a különböző tisztítószereket is. Ezzel együtt sokszor nagyanyáink bevált házi praktikái kerülnek előtérbe, amelyek egyrészt természetesen tisztítanak, belélegezve sem károsak és a vízhálózatba kerülve sem veszélyesek a környezetünkre. A házi praktikákhoz szükséges alapanyagok ráadásul nagyon olcsón szerezhetők be.

Takaríts filléres csodaszerekkel Forrás: Shutterstock

A következő, WC-tisztításra alkalmas tippet a Ripost osztotta meg. Nincs másra szükség, csak sóra és citromra. Keverj össze egy-két maréknyi legolcsóbb asztali sót egy fél citrom levével. A hatást szódabikarbónával fokozhatod, ami szintén filléres csodaszer a házimunkában. A keveréket öntsd a WC-csészébe és a kefével alaposan dörzsöld át. Csillogni-villogni fog tőle a WC-d.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.