Heti trendjelentés: Kopaszsága után meztelenkedéssel sokkolt Rose McGowan

Rose McGowan trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten bővelkedtünk a vörös szőnyeges eseményekben, a legizgalmasabb mind közül az ELLE Women In Hollywood gálaest volt, ahol azonban többen is csúnyán melléfogtak választásukkal. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb ruhát!
  • Kifejezetten szeretjük Charlize Theron vörös szőnyeges stílusát, és a rövid haját is legtöbbször úgy állítja be, ami szuperül áll neki. Az ELLE gáláján mutatott összeállítása viszont borzasztó volt. Az egész outfitből hiányzott az a fajta nőiesség, amit a színésznő képviselni szokott, és ami annyira jól áll neki.
Charlize Theron Forrás: Getty Images
  • Korunk egyik divatikonja a fiatal Zendaya Coleman. A színésznő rendkívül bevállalós, sokféle stílust kipróbál. A maszkulin és a nőies darabok is jól állnak neki, ráadásul ugyanolyan fantasztikusan viseli és ugyanúgy ragyog a legegyszerűbb szabású estélyi ruhákban és a rendkívül drámai darabokban is. Ezúttal viszont, legnagyobb sajnálatunkra, az ő választását sem szerettük.
Zendaya Forrás: Getty Images
  • Még mindig az ELLE eseményén járunk, ahol hiába próbált igencsak komoly arccal megjelenni Joey King színésznő, ebben a ruhában inkább nevetséges hatást keltett. Vannak olyan ruhák, amiket jobb csak a kifutón megcsodálni, de a vörös szőnyegen már nem mutatnak jól. A színésznő sminkjét egyébként szerettük.
Joey King Forrás: Getty Images
  • Az ELLE gáláján egyértelműen Natalie Portman volt a legszebb. Ez a Christian Dior Couture estélyi nagyon elegáns volt, szabásában egyszerűbb, de anyagában az izgalmas megoldások sem hiányoztak belőle.
Natalie Portman Forrás: Getty Images
  • A hét egyik legmeglepőbb jelensége Rose McGowan volt, akit legtöbben a nagysikerű Bűbájos boszorkák sorozatból ismerhetnek, bár nagy esély van rá, hogy új külsejével meg sem ismerik. Nemrégiben kopaszra tolta le a haját, ráadásul egyre bevállalósabb stílust hoz. Ezúttal mellbimbóját is megvillantotta a vörös szőnyegen egy nagyon furcsa kötött ruhában.
Rose McGowan Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.