minikölcsön2019 ránctalanítás végleges szőrtelenítés esztétikai beavatkozások ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műtét nélküli esztétikai beavatkozások egyre keresettebbek. Nem is csoda, hiszen gyorsan elvégezhetőek, közel sem olyan megterhelőek, mint egy műtét, ráadásul elképesztően látványos eredményt hoznak, amilyenre a kozmetikumok soha nem lesznek képesek. Ha elhatározzuk, hogy rászánunk egy-kétszázezer forintot a szépségünk megőrzése és önbizalmunk növelése érdekében, biztosan nem fogunk csalódni.
  • Ajakfeltöltés

Ajkaink formája az egész arcuk karakterét meghatározza. Manapság kifejezetten trend a vastagabb ajak, amit feltöltéssel könnyen elérhetünk. Arról azonban mindenképpen konzultáljunk az orvossal, hogy mi az a vastagság, ami még harmonikusan, természetesen illeszkedik az arcunkhoz. A feltöltést általában a hosszú felszívódási idejű hyaluronsavval végzik, de a saját zsírral való töltés is egyre gyakoribb, és egyébként kifejezetten jó megoldás, ami természetes eredményt ad.

Manapság kifejezetten trend a vastagabb ajak, amit feltöltéssel könnyen elérhetünk Forrás: Shutterstock
  • Ránctalanító eljárások

A ráncfeltöltések között a legismertebb és legkeresettebb eljárás a botoxkezelés. Bizonyos ráncok az izmok mozgásával mélyülnek, gondoljunk csak arra, milyen, amikor összehúzzuk a szemöldökünket. A botox csökkenti ezeknek az izmoknak a működését, azaz a bőr összehúzódását okozó mozgás megszűnik, ezáltal a bőrünk kisimulttá válik. A botox tehát a dinamikus ráncok, elsődlegesen a homlok, a szemöldök közötti terület és a szarkalábak kezelésére szolgál.

A hyaluronsavas ránctalanító eljárással a statikus ráncokat kezelik, amelyek az öregedéssel az izommozgástól függetlenül is megjelennek, mint például az ajkaink körüli ráncok, például a nevetőránc. Ezeket tölti fel és simítja ki a hyaluronsav, ami egyébként nem egy mesterséges, hanem az arcunkban is természetesen előforduló anyag.

Ha fiatalító kezelésre vágysz, de a botoxot és a hyaluronsavas töltést még soknak érzed, akkor próbáld ki a dermarolleres eljárást, amivel szinten rendkívül látványos eredményt lehet elérni: éveket fiatalít az arcon azzal, hogy beindítja a kollagén fokozott termelődését. Habár ezen a bizonyos rolleren is apró kis tűk vannak, azok csak minimális hámsérülést okozhatnak. Az injekciót kevésbé kedvelő fiatalodni vágyók is bátran bevállalhatják.

A legnépszerűbb ránctalanító eljárások a botox, a hyaluronsavas és a dermarolleres kezelés Forrás: Shutterstock
  • Végleges szőrtelenítés

A lézeres technológiának köszönhetően akár örökre megszabadulhatunk az életünket megkeserítő szőrszálaktól. Nem kell többet heti rendszerességgel, vagy még gyakrabban szőrteleníteni, ha vállalod ezt a néhány kezelést, ami ugyan nem teljesen fájdalommentes, de tűszúrásnyi érzetnél többel nem jár. Az eljárás lényege, hogy a lézer fénye, energiája elnyelődik a szőrtüszőkben, amelyek ennél fogva életképtelenné válnak: sötét, erős szőr soha nem fog nőni belőlük, maximum nagyon apró pihécskék. A kezelés bárhol elvégezhető, a lábakon, karokon, hónaljban és az intim testtájékon is.

A lézeres technológiának köszönhetően akár örökre megszabadulhatunk a szőrszálaktól Forrás: Shutterstock

A rovat tippje (x)

A Minikölcsönt akár egy óra alatt is megkaphatja az ügyfél, expressz szolgáltatással külön díj ellenében és ehhez nem kell semmilyen erőfeszítést tennie. Megfelelő infrastruktúra mellett online is igényelhető, vagyis a szobából sem kell kimenni – persze aki ragaszkodik a papír alapú szerződéskötéshez, az is megtalálja a számítását. Munkáltatói igazolás helyett választhatjuk a bankszámlamegosztó funkciót, ami tovább egyszerűsíti az igénylési folyamatot. Legfeljebb 600 ezer forint igényelhető fix törlesztőrészletekkel. Ha az ügyfél meghosszabbítaná a törlesztés futamidejét, annak sincs akadálya, erre több egymást követő alkalommal is lehetősége van.

A cikk megjelenését a Minikölcsön.hu támogatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.