Heti trendjelentés: Natalie Portman bugyit villantott a vörös szőnyegen

Natalie Portman trendjelentés Winnie Harlow vörös szőnyeg Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok vörös szőnyeges esemény örvendeztette a héten a divat rajongóit, és izgalmas ruhákból sem volt hiány. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!
  • Natalie Portman manapság sok meglepetést okoz a vörös szőnyegen. A színésznőre kevésbé jellemző a kihívó ruhaválasztás, nemrégiben azonban miniben és köldökig dekoltált ruhában jelent meg egy filmpremieren. Mostani Dior szettje ezzel az áttetsző szoknyarésszel ahhoz képest még visszafogott volt, önmagához képest viszont már-már merész. A színésznő sminkjére is érdemes kitérni, ami káprázatos volt.
Natalie Portman Forrás: Getty Images
  • Ha már a merész ruhaválasztásnál tartunk, Jameela Jamil InStyle Awardson viselt Prabal Gurung kreációját is meg kell említeni. Már a kifutón is imádtuk ennek a ruhának a drámaiságát, habár a brit színésznő által viselve sokkal inkább a méretes dekoltázsra helyeződött a hangsúly.
Jameela Jamil Forrás: Getty Images
  • Szintén kifejezetten izgalmas ruhát viselt Cara Delevingne. A színésznőként is bemutatkozó modell Nicki Minaj és a Fendi kollaborációjából származó kollekció egyik darabját öltötte magára. Kifejezetten jól állt neki ez a metálos, futurisztikus darab.
Cara Delevingne Forrás: Getty Images
  • Winnie Harlow partiszettjét is imádtuk a héten. A kígyómintás ruhák és kiegészítők elképesztően nagy trendnek számítanak most, a modell szerelésén pedig kiválóan látszik, hogy mennyire jól feldob egy egyszerű fekete ruhát is egy-egy állatmintás darab.
Winnie Harlow Forrás: Getty Images
  • Marco de Vicenzo csodaszép ruháját viselte legújabb filmjének bemutatóján Emilia Clarke. A szín, a szabás, a ruhához tartozó öv is neki volt kitalálva, igazán egymásra találtak ezzel a ruhával. Az összhatáson némileg rontott, hogy a színésznő sminkje rosszul sikerült, a fényképezőgépek vakuja miatt fehéren rikított az arca.
Emilia Clarke Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.