Sok vörös szőnyeges esemény örvendeztette a héten a divat rajongóit, és izgalmas ruhákból sem volt hiány. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!

  • Natalie Portman manapság sok meglepetést okoz a vörös szőnyegen. A színésznőre kevésbé jellemző a kihívó ruhaválasztás, nemrégiben azonban miniben és köldökig dekoltált ruhában jelent meg egy filmpremieren. Mostani Dior szettje ezzel az áttetsző szoknyarésszel ahhoz képest még visszafogott volt, önmagához képest viszont már-már merész. A színésznő sminkjére is érdemes kitérni, ami káprázatos volt.
Natalie PortmanForrás: Getty Images
  • Ha már a merész ruhaválasztásnál tartunk, Jameela Jamil InStyle Awardson viselt Prabal Gurung kreációját is meg kell említeni. Már a kifutón is imádtuk ennek a ruhának a drámaiságát, habár a brit színésznő által viselve sokkal inkább a méretes dekoltázsra helyeződött a hangsúly.
Jameela JamilForrás: Getty Images
  • Szintén kifejezetten izgalmas ruhát viselt Cara Delevingne. A színésznőként is bemutatkozó modell Nicki Minaj és a Fendi kollaborációjából származó kollekció egyik darabját öltötte magára. Kifejezetten jól állt neki ez a metálos, futurisztikus darab. 
Cara DelevingneForrás: Getty Images
  • Winnie Harlow partiszettjét is imádtuk a héten. A kígyómintás ruhák és kiegészítők elképesztően nagy trendnek számítanak most, a modell szerelésén pedig kiválóan látszik, hogy mennyire jól feldob egy egyszerű fekete ruhát is egy-egy állatmintás darab.
Winnie HarlowForrás: Getty Images
  • Marco de Vicenzo csodaszép ruháját viselte legújabb filmjének bemutatóján Emilia Clarke. A szín, a szabás, a ruhához tartozó öv is neki volt kitalálva, igazán egymásra találtak ezzel a ruhával. Az összhatáson némileg rontott, hogy a színésznő sminkje rosszul sikerült, a fényképezőgépek vakuja miatt fehéren rikított az arca.
Emilia ClarkeForrás: Getty Images