A The Game Changersben bizonyítják: 500 százalékkal növeli az erekciót a vegán étrend

Forrás: Shutterstock -
The Game Changers vegán erekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
The Game Changers című új netflixes filmben mutattak be egy tanulmányt, amely szerint a vegán étrend segíti a hosszabb és keményebb erekciót. Ez merőben szemben megy azzal, amit korábban tudtunk, miszerint a sok hús és az állati fehérjék segítenek megtartani a férfierőt, mind szexuális, mint a sport terén. A film egyébként nem osztatlan siker, a vegánok vagy a vegán életmóddal szimpatizálók értelemszerűen odavannak érte, a világ nagyobbik fele azonben egyszerű vegánpropagandának tartja. 

A film, amelyet az Oscar-díjas James Cameron rendezett, azt a mítoszt igyekszik megdönteni, amely szerint kizárólag az állati eredetű ételektől lesz férfi a férfi. A filmben elit vegán sportolók szerepelnek, mint Lewis Hamilton, Jackie Chan, Novak Djokovic, Chris Paul és Arnold Schwarzenegger.

De a sporton kívül egyebekről is szó esik a filmben. Az egyik részében három főiskolás atlétát kérnek meg egy kísérletre a kutatók, amely az erekciójukra irányul. A sportolóknak két gyűrűt kellett felhelyezniük este a péniszükre, egyiket az aljára, a másikat pedig a végére. A gyűrű segítségével pedig két éjszakán át mérték a kutatók a merevedésük gyakoriságát, időtartamát és erősségét. Az első estén minden atléta egy húsos burritót kapott vacsorára, a másik tesztéjszaka előtt pedig vega alapú burritót ettek az alanyok. Ezután összesítettek az eredményeket. Az egyik atlétának, Masonnak a második éjszaka 9 százalékkal erősebb volt a merevedése, mint a húsos vacsora utáni éjjelen, erekciójának hossza pedig 303 százalékkal nőtt. Blake-nek a növényi étkezés utáni éjjelen közel 500 százalékkal nőtt meg az erekciója. A harmadik atléta merevedésének ideje 312 százalékkal lett jobb a második éjszaka, míg nála a keménységben is javulás mutatkozott, méghozzá 13 százalékkal - írja a nuus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.