Nick Vujicic példája azt mutatja, hogy az élet minden nehézsége ellenére értékes

Forrás: Facebook/Nick Vujicic -
Nick Vujicic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nick Vujicic, a végtagok nélkül született világhírű keresztény motivációs tréner példája azt mutatja, hogy az emberi élet minden nehézség, bánat és betegség ellenére is értékes - mondta Soltész Miklós pénteken a Papp László Budapest Sportarénában, az amerikai-ausztrál férfi előadása előtt.

Lehet sajnálkozni, szomorkodni egyes élethelyzeteken, vagy lehet azt mondani, hogy "nekem semmi sem sikerül", de a nyolc éve házasságban élő, négy gyermeket nevelő, és beszédeivel tízezreknek reményt adó Nick Vujicic élete arra taníthat és biztathat mindenkit, hogy a sok küzdelem soha nincs hiába.

Nick Vujicic a Kárpát-medencéből érkezett több ezer diák előtt tartott előadásában arról beszélt, ha az embernek van hite, család vagy barátok veszik körbe, akkor bármilyen körülmények között boldog életet tud élni. Ha magad nem élsz át csodát, csoda lehetsz mások számára - hangoztatta.

Forrás: Facebook/Nick Vujicic

Tanításának fontos pontjai között említette, hogy az ember legyen hálás azért, amije van, legyen tisztában azzal, hogy mindaz a jó, amit maga körül tesz, visszahat majd rá, az embernek legyen életcélja, és ne feledkezzen meg azokról, akiknek támogatást vagy bátorítást adhat. Nick Vujicic a diákok előtt az iskolai "szekálások", csúfolódások, pletykálások ellen is felemelte a szavát. Fontosnak mondta, hogy akiket ilyen bántalmazás ér, azok ne forduljanak magukba, hanem merjenek beszélni ezekről, akár barátokkal, segítőkkel, akár tanáraikkal, továbbá azt is kérte tőlük, merjenek kiállni az ilyen heccelődések ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.