Csak heti háromszor fürdeti meg a gyerekeit egy anyuka, hogy időt spóroljon

fürdetés énidő időspórolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatgyermekes Constance Hall szerint mindenkinek jár az énidő. Hat gyerekkel azonban már nem olyan könnyű időt szakítani bármi másra, így meglepő módszerekhez folyamodott az anyuka.

Constance Hall szerint például a fürdést elég heti háromszor megejteni, attól sem lesz semmi baja a gyerekeknek. De nemcsak ezen, többek között a mosogatáson is időt spórol. A vacsorát egy nagy tálon szolgálja fel az asztal közepén, amiből mindenki vehet, de nem tányérra csak a kezükből fogyasztják az ételt. "Általában az asztal közepére teszek egy nagy adag zöldséget, néhány szelet húst, vagy bármit, ami épp eszembe jut" - mondja az anyuka, akinek a gyerekei aztán a tálból kézzel falatoznak. Még egy fontos szabály van náluk a házban, mégpedig az, hogy este fél 8 után jön az anya számára az énidő, így bármire szüksége lenne a gyerekeknek, azt maguknak kell megoldani. Constance 413 ezer követővel büszkélkedhet az Instagramon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.