Demcsák Zsuzsa és szerelme házaspárként ünnepelhetik a karácsonyt

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
karácsony Demcsák Zsuzsa esküvő meghitt házaspár Krishan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most, hogy Demcsák Zsuzsa indiai szerelme, Krishan visszatért Magyarországra, minden adott ahhoz, hogy elkezdhessék közös, magyarországi életüket.

A Ripost Zsuzsa egyik közeli barátjától megtudta: már megvan az esküvő időpontja, ami azt jelenti, hogy idén karácsonykor Zsuzsa és Krishan már férj és feleségként állhatnak a karácsonyfa alatt.

„Hiába a rosszindulatú pletykák, nagyon szeretik egymást. A szerelmük az elmúlt hónapokban nemhogy megkopott volna, sokkal inkább erősebb lett. Mihamarabb meg akarták szerezni az itthoni esküvőhöz szükséges iratokat, most pedig, hogy minden készen áll, alig várják, hogy összeházasodhassanak.

Krishan tökéletesen beilleszkedett Zsuzsa családjába: nem csak a szüleivel és a barátaival, de a gyerekekkel is könnyen megtalálta a közös hangot. Imádják egymást, így magától értetődő, hogy hivatalosan is egy családdá szeretnének válni"

mondta el a lapnak Zsuzsa egyik bizalmasa.

A cikkből az is kiderül, hogy bár Krishannak nincs saját gyermeke, a közeli terveik között nem szerepel a közös baba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.