Ez a tündéri kisfiú elment a menhelyre, és örökbe fogadta ezt a 14 éves vak kutyát -Fotó

menhely örökbefogadás kutya barátság hűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 éves törpe uszkár gazdái elköltöztek, de őt nem akarták magukkal vinni, így egy iowa-i menhelyre került. A szomorúnak indult történet aztán happy enddel ért véget, hála Tristannak. -írja a kutyabarát.

Shey, a törpeuszkár 2017 novemberében került be az Animal Rescue League menhelyre. Már az első vizsgálatokkor kiderült, hogy fogai borzalmas állapotban vannak, egyetlen foga maradt, amit még nem érintett a sorvadás. Hallása teljesen elromlott, és látni is alig látott már.

A menhely dolgozói biztosak voltak benne, hogy nem fognak tömött sorok kígyózni a kennelje előtt, sőt, még abban sem igazán reménykedtek, hogy valaha lesz olyan ember, akinek ő fog kelleni. Akkor bukkant fel Tristan. A kisfiú és anyukája azért látogattak el a menhelyre, hogy találjanak egy kistestű kutyust, aki szeretetre vágyik. Az ott dolgozók felajánlották nekik, hogy ismerkedjenek össze az idős uszkárral. Shey hamar meggyőzte a családot arról, hogy érdemes őt hazavinni, így a menhelyről Tristan és anyukája már a 14 éves aggastyán kutyussal távozott.

Tristan és Shey, a törpeuszkár Forrás: Facebook/Animal Rescue League of Iowa

"Megértette, hogy Shey már nem hall jól, és nem látja tisztán a környezetét, így valószínűleg mozgása is igencsak lassú lesz. A kisfiú fantasztikusan tiszteletben tartotta, hogy Shey-től mi várható majd el, és mi nem"

nyilatkozta a menhely egyik dolgozója.

Tristan a telefonjába jegyzetelte a fontos információkat új kutyája orvosi ellátásával kapcsolatban, és elárulta, hogy már berendezett egy különleges sarkot saját szobájában az új családtagnak.

"Tristan annyira nyitott volt Shey állapotával kapcsolatban. Nagyon érett a korához képest, megszámlálhatatlan kérdést tett fel a kutyáról."

Habár Shey kénytelen volt pár szomorú hónapot menhelyen tölteni, a kisfiú biztosan kárpótolja majd a kiesett időért, és reméljük, még sok boldog nap adatik meg nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.