A Hold egész héten fogyatkozik, így nem csoda, ha kicsit energiátlannak, alkalmanként elveszettnek érzed magadat. Ebben az időszakban többször is neki kell futni a különféle teendőknek, és bizony, ha döcögnek a dolgok, az nem a véletlen műve. Ne a hibákat vagy gondokat állítsd fókuszba, hanem kizárólag az örömöt, mert ebből is akad szerencsére.

2019. november 18., hétfő az ♌ban (fogyó hold, Oroszlán)A fogyó hold ellenére egy igen mozgalmas, energikus nap vár ránk, ugyanakkor kerülni kell a kapkodást. A kevesebb néha több alapon döntsünk arról, mit teszünk és mit nem.

2019. november 19., kedd az ♌ban (fogyó hold, Oroszlán)Igencsak leterhelő, nyűgös nap lehet, felesleges álmokat kergetni, annál inkább érdemes figyelni a körülöttünk történő dolgokat, így elkerülhetjük a bajt. Semmin ne csodálkozzunk, bármi megeshet.

2019. november 20., szerda a ♍ben (fogyó hold, Szűz)Ezen a napon kettőt előre, egyet hátra... Többször is beakadhatnak a fogaskerekek, így inkább arra törekedj, hogy a meglévő dolgok működjenek, új feladatba, nagy kalandba inkább ne ugorj bele.

2019. november 21., csütörtök a ♍ben (fogyó hold, Szűz)Figyeld az eseményeket, alkalmazd meglévő tudásodat, ne félj új tapasztalatokat szerezni. Ma biztosan el fogsz engedni egy számodra lényeges dolgot, s ehelyett persze jöhet valami új.

2019. november 22., péntek a ♎ben (fogyó hold, Mérleg)A mai napi eseményeknek kiemelt fontosságuk van. Ami ma zajlik, az kihat a következő hetekre. Kerülendők a viták, a kapkodás, ajánlott a tértisztítás és a szelektálás.

2019. november 23., szombat a ♎ben (fogyó hold, Mérleg)Kifejezetten csendes, békés, tisztánlátást elősegítő nap. Fedezd fel a mindennapi dolgokban a kimagaslót, a semmitmondóban a szépet, az unalomban annak lehetőségét, hogy meghallhatod a gondolataidat.

2019. november 24., vasárnap a ♏ban (fogyó hold, Skorpió)Ami ma történik, az hosszú távon mutat utat. Láthatsz kellemetlen, rossz, negatív tartalmú dolgokat. Adódhat vita és kellemetlenség. Ne vedd magadra ezen helyzeteket, távolodj el a bonyodalmaktól.