Micsoda átalakulás! Három éve nem iszik, így változott meg a korábban alkoholista férfi külseje

alkoholizmus változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves, amerikai férfi, Kenny D. három évvel ezelőtt barátai és családja segítségével tette le az alkoholt. A korábban alkoholista férfi élete gyökeresen megváltozott, mióta nem iszik. 

A férfinak az egész megjelenése, külseje megváltozott, szinte kicsattan az egészségtől és a pozitív kisugárzástól. Kenny D. maga találta ki, hogy dokumentálja az átváltozását, ami számára is erőt adott, hiszen egészen más embert látott vissza a képekről, és ez még tovább motiválta. A férfi egyébként főiskolásként vált az ital rabjává, az elmúlt 10 évben pedig egyre rosszabbra fordult a dolog. Családja és barátai saját bevallása szerint néha már rettegtek tőle, attól, hogyan viselkedik részegen. Ez azonban már a múlt Kenny ugyanis három éve teljesen józan. Íme, a férfi átalakulása:

Kenny D. átváltozása Forrás: Kenny D

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.