A Hold teljes sötétségbe burkolódzik november 26-án, hogy az Újholdat követően a hét további részében növekedjen, hízzon és energiával töltsön fel mindenkit. Hirtelen megnő a feladatok száma, jobban megy az ismerkedés, aztán megláthatunk olyasmit, amit már régóta kerestünk – igaz, ez utóbbi akár fájdalmas meglátás is lehet. Ebben az időszakban azt kell átgondolni, mi az igazán lényeges. Aki túlvállalja magát, az sokat markol, de keveset fog. Aki jól szelektál, az a kevesebb tennivalóból a maximumot tudja kihozni. Te melyik csoportba szeretnél tartozni?


2019. november 25., hétfő a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)Ezen a napon nagyon alaposnak és figyelmesnek kell lennünk. Látnunk kell, hogy mi és miért történik, így kezünkben tudjuk tartani az irányítást. Adódnak bonyodalmak, lesznek megválaszolatlan kérdések – ezek most rendben vannak!

2019. november 26., kedd a ♐ban (Újhold, Nyilas)Érdemes lassítani, és hagyni szabadon szárnyalni a gondolatokat. Javallott eltűnődni a közelmúlt eseményein és megérteni, miből mit tapasztalhattunk meg. Jöhet az újratervezés a még aktuális teendőkkel összefüggésben.

2019. november 27., szerda a ♐ban (Növő hold, Nyilas)Ma tartsuk azt fókuszban, ami fontos. Legfőképpen magunkat. Ma meglesznek a válaszok, megértünk mindent és mindenkit. Az is rendben van, ha ma nem vagyunk túl aktívak.

2019. november 28., csütörtök a ♑ban (Növő hold, Bak)Felesleges kapkodni, sietni, azzal nem lehet ma előrébb jutni. Mindennek rendelt ideje van. Ma lassan járva messzebbre lehet jutni. A türelem, a tolerancia többszörösen megtérül.

2019. november 29., péntek a ♑ban (Növő hold, Bak)Kifejezetten bonyolult nap, könnyű vitákat kezdeményezni és a magunk igazát hajkurászni. Ez a nap annak kedvez, aki tudatosan kerüli a bajt, és csak akkor szólal meg, ha a csendél bölcsebbet tud mondani.

2019. november 30., szombat a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)Erőteljes inspirációk érkeznek, tennél valami fontosat, alkotnál valami látványosat? Hát tedd meg, legyen hasznos az, amit ezen a napon megcselekszel. A mai tettek később bőségesen megtérülnek.

2019. december 1., vasárnap a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)Kellemes nap lesz ez, teljen benne örömöd. Ez különösen helytálló akkor, ha nem erőlködsz semmiért, egyszerűen csak hagyod a dolgokat megtörténni. Nem eshet bántódásod. Mindent megkapsz, amire szükséged van.