asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold teljes sötétségbe burkolódzik november 26-án, hogy az Újholdat követően a hét további részében növekedjen, hízzon és energiával töltsön fel mindenkit. Hirtelen megnő a feladatok száma, jobban megy az ismerkedés, aztán megláthatunk olyasmit, amit már régóta kerestünk – igaz, ez utóbbi akár fájdalmas meglátás is lehet. Ebben az időszakban azt kell átgondolni, mi az igazán lényeges. Aki túlvállalja magát, az sokat markol, de keveset fog. Aki jól szelektál, az a kevesebb tennivalóból a maximumot tudja kihozni. Te melyik csoportba szeretnél tartozni?


2019. november 25., hétfő a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Ezen a napon nagyon alaposnak és figyelmesnek kell lennünk. Látnunk kell, hogy mi és miért történik, így kezünkben tudjuk tartani az irányítást. Adódnak bonyodalmak, lesznek megválaszolatlan kérdések – ezek most rendben vannak!

2019. november 26., kedd a ♐ban (Újhold, Nyilas)

Érdemes lassítani, és hagyni szabadon szárnyalni a gondolatokat. Javallott eltűnődni a közelmúlt eseményein és megérteni, miből mit tapasztalhattunk meg. Jöhet az újratervezés a még aktuális teendőkkel összefüggésben.

2019. november 27., szerda a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Ma tartsuk azt fókuszban, ami fontos. Legfőképpen magunkat. Ma meglesznek a válaszok, megértünk mindent és mindenkit. Az is rendben van, ha ma nem vagyunk túl aktívak.

2019. november 28., csütörtök a ♑ban (Növő hold, Bak)

Felesleges kapkodni, sietni, azzal nem lehet ma előrébb jutni. Mindennek rendelt ideje van. Ma lassan járva messzebbre lehet jutni. A türelem, a tolerancia többszörösen megtérül.

2019. november 29., péntek a ♑ban (Növő hold, Bak)

Kifejezetten bonyolult nap, könnyű vitákat kezdeményezni és a magunk igazát hajkurászni. Ez a nap annak kedvez, aki tudatosan kerüli a bajt, és csak akkor szólal meg, ha a csendél bölcsebbet tud mondani.

2019. november 30., szombat a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Erőteljes inspirációk érkeznek, tennél valami fontosat, alkotnál valami látványosat? Hát tedd meg, legyen hasznos az, amit ezen a napon megcselekszel. A mai tettek később bőségesen megtérülnek.

2019. december 1., vasárnap a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Kellemes nap lesz ez, teljen benne örömöd. Ez különösen helytálló akkor, ha nem erőlködsz semmiért, egyszerűen csak hagyod a dolgokat megtörténni. Nem eshet bántódásod. Mindent megkapsz, amire szükséged van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.