Robbie Williams súlyosan megbetegedett: 7 napot töltött az intenzíven

betegség Robbie Williams intenzív osztály életmódváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbie Williams élete alaposan megváltozott 2017 óta. A botrányairól elhíresült előadó egy súlyos betegség után változtatott.

2017-ben egy koncertje után súlyosan megbetegedett Robbie Williams, akit 7 napig az intenzíven kezeltek. Ekkor döntött úgy az énekes, hogy felhagy korábbi életével, az alkohollal és a drogokkal. Életmódváltásba kezdett, ami által mára egy teljesen új, energikus ember vált belőle, aki nem csak a színpadon, de a magánéletében is megtalálta a helyét.

14 June 2018, Russia, Moscow, Soccer; FIFA World Cup, First Round, Group A, First Matchday, Russia vs. Saudi Arabia at the Luzhniki Stadium: British pop star Robbie Williams performs during the inauguration. Photo: Federico Gambarini/dpa Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Federico Gambarini

„Átértékeltem az életem és az összes extremitást abban. Valószínűleg ezért vagyok ma ilyen jó formában. Szinte belehaltam az életmódváltásba"

- mesélte a The Sunnak az énekes, aki idén először karácsonyi albumot dobott piacra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.