Vasárnap este tartották Los Angelesben az American Music Awards díjátadót, ahol a zeneipar krémjét díjazták. A sztárok közül most sem mindenki találta el a jóízlés hatásait, nézzük, melyek voltak a legsokkolóbb ruhák a vörös szőnyegről. 

  • Kesha egy rendkívül feltűnő Versace ruhát viselt, amiben természetesen az arany dominált. A komplett outfit ezzel a sminkkel és hajjal egy kicsit sok volt. 
KeshaForrás: Getty Images for dcp/(C)Kevin Mazur/(C)Kevin Mazur
  • Meg Donnelly fele tüll ruhája ezekkel az ujjakkal úgy nézett ki, mintha egy 18 éves tinédzser szeretett volna magának valami feltűnő darabot varrni a szalagavató bálra, így ráapplikált volna némi anyagot a fekete miniruhájára. Kissé amatőr volt az egész.
Meg DonnellyForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Rich Fury
  • Mostanában kissé nőiesebb stílusra váltott Halsey, amivel még erősen barátkoznunk kell. Kifejezetten a sminket sem szerettük, talán a szemöldök túlságosan hiányzott. Maga a Marc Jacobs ruha egyébként gyönyörű, de jobban el tudnánk képzelni egy elegánsabb vonásokkal bíró énekesnőn.
HalseyForrás: Getty Images for dcp/(C)Kevin Mazur/(C)Kevin Mazur
  • Ezt a drámai Jean Paul Gaulthier kreációt imádtuk, amikor a kifutón láttuk, de ezt is jobban el tudnánk képzelni valaki máson, mintsem Christina Aguilerán, aki manapság inkább eltorzult arcával, mintsem zenei tehetségével kelt feltűnést. 
Christina AguileraForrás: Getty Images for dcp/(C)Kevin Mazur/(C)Kevin Mazur
  • A 17 éves tehetség, Billie Eilish nem sokat mutatott magából a vörös szőnyegen, de így is feltűnő jelenség volt ezzel a sapkával és a Burberry papuccsal.
Billy EilishForrás: Getty Images for dcp/(C)Kevin Mazur/(C)Kevin Mazur
  • Az este legközönségesebb résztvevője a rapper, Rich the Kid kísérője volt. A nyakig feltolt mellekkel rendkívül ízléstelen volt az ismeretlen lány, akinek méretes kebleiért az énekes azonban láthatóan odáig volt. 
Rich the KidForrás: Getty Images for dcp/(C)Kevin Mazur/(C)Kevin Mazur
Rich the Kid és kísérőjeForrás: FilmMagic for dcp/2019 Jeff Kravitz/FilmMagic.com/Jeff Kravitz