American Music Awards vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este tartották Los Angelesben az American Music Awards díjátadót, ahol a zeneipar krémjét díjazták. A sztárok közül most sem mindenki találta el a jóízlés hatásait, nézzük, melyek voltak a legsokkolóbb ruhák a vörös szőnyegről. 
  • Kesha egy rendkívül feltűnő Versace ruhát viselt, amiben természetesen az arany dominált. A komplett outfit ezzel a sminkkel és hajjal egy kicsit sok volt.
Kesha Forrás: Getty Images for dcp/(C)Kevin Mazur/(C)Kevin Mazur
  • Meg Donnelly fele tüll ruhája ezekkel az ujjakkal úgy nézett ki, mintha egy 18 éves tinédzser szeretett volna magának valami feltűnő darabot varrni a szalagavató bálra, így ráapplikált volna némi anyagot a fekete miniruhájára. Kissé amatőr volt az egész.
Meg Donnelly Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Rich Fury
  • Mostanában kissé nőiesebb stílusra váltott Halsey, amivel még erősen barátkoznunk kell. Kifejezetten a sminket sem szerettük, talán a szemöldök túlságosan hiányzott. Maga a Marc Jacobs ruha egyébként gyönyörű, de jobban el tudnánk képzelni egy elegánsabb vonásokkal bíró énekesnőn.
Halsey Forrás: Getty Images for dcp/(C)Kevin Mazur/(C)Kevin Mazur
  • Ezt a drámai Jean Paul Gaulthier kreációt imádtuk, amikor a kifutón láttuk, de ezt is jobban el tudnánk képzelni valaki máson, mintsem Christina Aguilerán, aki manapság inkább eltorzult arcával, mintsem zenei tehetségével kelt feltűnést.
Christina Aguilera Forrás: Getty Images for dcp/(C)Kevin Mazur/(C)Kevin Mazur
  • A 17 éves tehetség, Billie Eilish nem sokat mutatott magából a vörös szőnyegen, de így is feltűnő jelenség volt ezzel a sapkával és a Burberry papuccsal.
Billy Eilish Forrás: Getty Images for dcp/(C)Kevin Mazur/(C)Kevin Mazur
  • Az este legközönségesebb résztvevője a rapper, Rich the Kid kísérője volt. A nyakig feltolt mellekkel rendkívül ízléstelen volt az ismeretlen lány, akinek méretes kebleiért az énekes azonban láthatóan odáig volt.
Rich the Kid Forrás: Getty Images for dcp/(C)Kevin Mazur/(C)Kevin Mazur
Rich the Kid és kísérője Forrás: FilmMagic for dcp/2019 Jeff Kravitz/FilmMagic.com/Jeff Kravitz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.