American Music Awards vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este tartották Los Angelesben az American Music Awards díjátadót, ahol a zeneipar krémjét díjazták. Ha a vörös szőnyeg legbotrányosabb ruháira vagy kíváncsi, akkor kattints ide, ha pedig a legjobban öltözött sztárokra és a divatbakikra vagy kíváncsi, olvasd el cikkünket!
  • Selena Gomez ebben a neon Versace ruhában az egyik kedvencünk volt.
Selena Gomez Forrás: Getty Images for dcp/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer
  • Imádtuk Jenna Dewan egyszerű szabású, színében kifejezetten kellemes Giorgio Armani ruháját is, csak úgy ragyogott benne a kismama.
Jenna Dewan Forrás: FilmMagic for dcp/@2019 Jeff Kravitz/filmmagic.com/Jeff Kravitz
  • Tyra Banks camel kosztümje sem volt rossz választás, amit fekete kiegészítőkkel, illetve egy extrémebb mintájú táskával és kalappal dobott fel.
Tyra Banks Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Rich Fury
  • Dua Lipa Miu Miu ruhájának szerettük a szabását, ráadásul a selyem és a bársony anyag meglepően jól passzoltak egymáshoz.
Dua Lipa Forrás: FilmMagic for dcp/@2019 Jeff Kravitz/filmmagic.com/Jeff Kravitz
  • Kétségtelen, hogy a 46 éves Heidi Klum villantotta a legdögösebb lábakat a vörös szőnyegen, de ez a baby doll szabású ruha egy kicsit túl sok volt.
Heidi Klum Forrás: Getty Images for dcp/(C)Kevin Mazur/(C)Kevin Mazur
  • Taylor Swift idén egy kissé unalmas volt.
Taylor Swift Forrás: FilmMagic/2019 Taylor Hill/Taylor Hill
  • Szeretjük a retró elemeket, de Ciara összeállítása most túl sok volt. Elég lett volna az oversize zakó, a trapéz szabású nadrág rásdásul nem is igazán passzolt hozzá, és az a csodás ékszer sem tudott így dominálni.
Ciara Forrás: FilmMagic for dcp/@2019 Jeff Kravitz/filmmagic.com/Jeff Kravitz
  • Camilla Cabello újfent nagyon mellényúlt. A kifutón egyébként káprázatosan festett ez a nude Oscar de la Renta ruha, az énekesnő viszont nagyon sápadt volt benne, egyáltalán nem ragyogott ebben az estélyiben.
Camilla Cabello Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.