Ünnepi illatmámor! Kozmetikumok a tél és a karácsony jegyében

karácsony illat kozmetikum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha igazi karácsonyimádó vagy, ebben az időszakban minden bizonnyal te is szívesen élvezed az ünnep illatait. Kedvenc fűszereink, amelyek pillanatok alatt megidézik a meghitt, ünnepi pillanatokat, nemcsak a konyhában okoznak nagy örömöt, hanem kozmetikumokban is. Burkolózz a karácsony illatába!

The Body Shop

A limitált kiadású termékek között idén a madagaszkári vaníliával készülő Warm Vanilla tüsfürdő, a tonka babbal, körtével és kökénnyel megálmodott Juicy Pear fürdőbomba és a szilvás Rich Pflum kézkrém a kedvencünk.

1. Juicy Pear Fürdőbomba (28 g) 690 Ft, 2. Warm Vanilla Tusfürdő (250ml) 1890 Ft, 3. Rich Plum Kézkrém (30 ml) 1690 Ft Forrás: Life.hu

Yves Rocher

Az Yves Rocher két karácsonyi kollekcióval készült idén. A Fenyves lelke és az Első hópehely limitált termékei akár csomyagban is megvásárolhatók, amelyek hab- és tusfürdőt, kézápoló krémet, kézmosó gélt, testápolót, fürdőbombát, illatgyertyát tartalmaznak. A Fenyves lelke az izgalmas narancs és a fűszeres cédrus illatával a fenyves erdők varázsát idézi, az Első hópelyhek termékei pedig a fehér mandula mennyei illatával kényeztetnek.

1. Első hópelyhek csomag 5690 Ft, 2. Fenyves lelke csomag 5690 Ft Forrás: Life.hu

Lush

Karácsony táján a Lush az a bolt, ahol igencsak nehéz egy-két termékkel kifordulni a boltból, olyan széles és csodás a kínálat. Itt van például Rudolph, a fürdőbomba a csodás marcipán illattal, vagy a fahéjjal, naranccsal és benzoégyantával lágyan körbeölelő szilárd fürdőolaj, a Cinnamon Orange, és igazi fanatikusoknak a kardamomos, narancsos, szantálfával mélyített Golden Pear testpermet.

1. Cinnamon Orange 2590 Ft, 2. Rudolph fürdőbomba 1690 Ft, 3. Golden Pear testpermet (200ml) 7600 Ft Forrás: Life.hu
  • +1 ötlet

A Lush környezetbarát filozófiája mentén idén a kendőcsomagolásra buzdít a papír és a műanyag helyett. Üzleteikben többféle stílusban megtalálod ezeket a kendőket. Légy kreatív!

Yamuna

A magyar Yamuna téli újdonságai között szerepel a mámorító fahéjas szilva, illetve a lágy és édes illatával elbúvölő mandula, de a tavalyi nagy kedvenc, a forró csokoládé is visszatért sokak nagy örömére.

1. Mandulaolajos kézkrém (50ml) 1290 Ft, 2. Forró csokoládé tusfürdő (200ml) 1390 Ft, 3. Fahéjas szilva testápoló (250ml) 2411 Ft Forrás: Life.hu

Bomb Cosmetics

A Bomb Cosmetics karácsonyi illatú fürdőbombákkal - melyek akár összeválogatva, ajándékcsomagban is kaphatók -, és szintén ünnepi fürdőbombákat rejtő, jópofa élmény képeslapokkal készült az idei téli szezonra.

1. Joy ajándékcsomag 3490 Ft, 2. Polar Bear élmény képeslap 1590 Ft Forrás: Life.hu

+1 tipp: Panarom

Ha a tested már elég illatos, hass az érzékeidre a csodálatos Panarom illóolajokkal, amelyeket párologtatóba, vagy aroma diffúzorba csepegtetve is élvezhetsz az otthonodban. Nem árt tudni, hogy azon túl, hogy micsoda élvezeti értéke van, aromaterápiával sokféle probléma is kezelhető. A Panaromnál hihetetlen a választék a 100%-os tisztaságú illóolajok terén, és szerencsére a karácsonyi illatvilágból sincs hiány.

1. Boldog karácsonyt! (20ml) 3266 Ft, 2. My Angel (10ml) 5550 Ft, 3. Téli álom (30ml) 4137 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.