Balhét csináltak Gáspárék balesetük után a kórházban: kitessékelték őket

Gáspár Győző Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, súlyos autóbalesetet szenvedtek kedden Gáspár Győzőék. Egy nő szembehajtott a forgalommal, frontálisan ütköztek. 

„Éppen Budapestről tartottunk haza felé Beával és Virággal, amikor szembe jött velünk egy autó a 21-es főúton. A baleset után kórházba szállítottak minket. Szerencsére nagyobb bajunk nem lett, de mindenki megütötte magát" – nyilatkozta a családfő közvetlenül a baleset után.

A Bors úgy tudja, önmagából kikelve ment tegnap délután Gáspár Bea és lánya abba a kórházba, ahol az a fiatal nő feküdt, akivel kedd éjjel összeütköztek. Az ordibáló hírességeket kitessékelték a kórteremből.

"Csöndben mentünk, és nem vitatkoztunk, ahogy általában szoktunk. Én ebben a balesetben nem érzem magam hibásnak. Virággal pont a ruhájáról beszélgettünk, amikor észrevettem, hogy velem szembe hajtanak" – mesélte élő videóban az autót vezető Gáspár Bea, és azt is elmondta, Virágot viselte meg a legjobban a baleset, nem is mer egyedül aludni.

Forrás: Instagram/gasparbea

"Sajnos nem egy ilyen esetet hallottam az elmúlt napokban, pontosabban hetekben, hogy szembe hajtanak fel az autópályára. Ha valakinek valamilyen mélypontja van az életében, akkor mérlegeljen, és ne tegye mások életét is kockára" – nyilatkozta Győző.

A lap arról is ír, hogy Gáspárék meggyőződése, hogy a balesetet okozó nő direkt hajtott szembe a forgalommal. Wgy informátor azt mesélte, hogy Bea és Virág szerda délután bement a kórházba, hogy számon kérje a lányt, amiért az majdnem elvette az életüket. Bejutottak a lány szobájába is, ahol kiabálni kezdtek, de az ápolók és a nő egy rokona épp a kórteremben tartózkodott. Úgy tudni, azóta sokkal szigorúbban őrzi a kórház személyzete a balesetet szenvedett nőt, akinek erős fájdalmai vannak, és alaposan felzaklatták a történtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.