Klapka György miatt mindent hátrahagyott annak idején Mary Zsuzsi: a férjét, és a közös gyermeküket is. 

Mary Zsuzsi nem sokkal azután hagyta el énekes-dalszerző férjét, Dobos Attilát, hogy megszületett a közös gyermekük. Az énekesnő Klapka György miatt szakított férjével, és hagyott hátra mindent, végül még a gyermekét is.

Dobos Attila küzdött a gyermekéértFotó: Hirling Bálint [origo]

"Mélyen hívő vagyok, és boldog, amióta Istent megtaláltam. Ez akkor történt, amikor Németországban Mary Zsuzsi egyik napról a másikra elhagyott, és beállt a Klapkához sztriptíztáncosnőnek. Míg megnéztem egy fogorvosi állást, otthagytam Zsuzsit a hat hónapos babánkkal. Boldogan mentem vissza, hogy megvan az állás. Erre azt válaszolta hűvösen, hogy ez neki már mindegy, mert ő ittmarad a Klapkánál. Azt hittem, ott halok meg. Bolyongtam a városban, és bementem egy üres templomba. Próbáltam imádkozni, Uram, mutasd meg, hogy vagy-e?" - mondta a Borsnak Dobos Attila, aki végül rátalált Istenre, és ez adott neki erőt, hogy küzdjön gyermekéért.

Mary Zsuzsi nem törődött gyermekévelFotó: MTI/Mészáros János

"Kezdődött a harc a gyerekért. Klapka akkor három nővel élt együtt, Zsuzsi volt a negyedik. München mellett egy faluban kaptam állást, oda költöztem. Minden hétvégén mentem Düsseldorfba hétszáz kilométert, hogy a kislányomat babakocsiban sétáltathassam. Nem szakíthatták el tőlem! Zsuzsi nem törődött a gyerekkel, a sztriptízes lányok gondozták. Az volt a célom, hogy ebből a fertőből elhozzam" - mondta, ami sikerült is neki: a kicsit tizenegy hónaposan jogszerűen "ellopta".

"Zsuzsival megegyeztünk, hogy én fogom nevelni. Kibéreltem egy lakást Münchenben, és találtam egy idős magyar nénit a bibliakörben, hogy pesztrálja a babát, míg dolgozom. Zsuzsi minden feltételét teljesítettem, mire az arcomba röhögött: nem gondolod, hogy odaadom a gyereket! Amikor elmentek Klapkával a Kanári-szigetekre nyaralni, a babát az egyik sztripperre hagyta. Elhoztam a babát, mintha sétálni vittem volna, írtam, ne várja vissza, mire az Klapkáék után telefonált. Erre mit tettek Zsuzsiék? Meghosszabbították a nyaralást! Hónapok teltek el, mire az ügyvédjétől levelet kaptam, amiben anyagi követelések voltak, szó sem esett a gyerekről. Angélának anyja helyett anyja voltam, pelenkáztam, etettem, tanítottam" - mondta.