Otthagyta saját ruhamárkáját Hódi Pamela

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
fashion week Hódi Pamela ruhamárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly alapította meg saját ruhamárkáját, ám most kiderült szakított társaival. 

"Valóban igaz a hír, már nem vagyok a csapat tagja, közös megegyezéssel szétváltak az útjaink azokkal az emberekkel, akikkel együtt elindítottuk a márkát. Hónapok óta nem veszek részt a cég működésében, a ruhák tervezésében, nem tartjuk a kapcsolatot, ugyanis mindannyian jobbnak láttuk, ha megszakítjuk az együttműködést" - mondta el a Borsnak Hódi Pamela. Az üzletasszony nem tagadja a nézeteltéréseik miatt hozták meg ezt a nehéz döntést, ami mégis komoly törés volt az életében.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

"Nehézségek mindig adódnak, de azt hiszem, jobbára sikerül boldog, kiegyensúlyozott életet élnem, és megoldanom a felmerülő gondokat. Bencével a szerelmünk erősebb, mint valaha, és a szervezés közepette vagyunk, ami az esküvőt illeti. A helyszín, az időpont már megvan, de zenekar például még nincs" - tette jozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.