Kiss Ramóna új külseje sokaknál kiverte a biztosítékot - Fotó

X-Faktor műsorvezető Lékai Máté Kiss Ramóna külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombati X-Faktorban Lékai-Kiss Ramóna díszes öltözete sokaknál kiverte a biztosítékot. Az extravagáns ruhakollekció mellett a műsorvezetőnő új hajat is villantott.

Rami különleges szettje megosztotta az internet népét. Vannak, akik szerint Raminak nagyon jól áll ez az extravagáns külső is, akadnak viszont olyanok is, akik szerint borzalmasak ezek a kreációk, és jobb lenne, ha a sztár anyuka visszafogottabb ruhákban vezetné a tehetségkutatót.

Istenes Bence Instagramon osztotta meg követőivel a véleményét, miszerint Rami pont úgy nézett ki szombaton, mint Csepregi Éva.

Nos, mindenki eldöntheti, jól állt-e ez a különleges költemény Raminak, vagy sem, és azt is, hogy frufruval, vagy anélkül néz ki jobban, egy dolog azonban vitathatatlan: a kis Noé anyukája elképesztően jó formában van, és sugárzik a boldogságtól.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ #annyiradeannyira #csaladiszulinap

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.