Szabó Ádám és Tóth Andi örülnének egy kisbabának

Forrás: A legbátrabb páros/Facebook -
Szabó Ádám kisbaba Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új, a Te lettél című dalukat Andi és Ádám az első közös gyermekükként is emlegetik, de az énekesnő elárulta, egy valódi kisbaba érkezésének is örülnének. 

"Még nincs napirenden nálunk a családalapítás, de mindketten nagyon családcentrikusak vagyunk, és egyáltalán nem ódzkodunk sem a házasodástól, sem a gyerekvállalástól. Mindkettőnknek fontos a sorrend. Régimódi lányként azt gondolom, még van pár lépés és Ádám jól tudja, hogy az első lépés az övé. Ő indíthatja el a lavinát" – mondta a Borsnak Andi

Forrás: A legbátrabb páros/Facebook

"Húszévesen megkapom, hogy jóval érettebb vagyok a koromnál. De nem bánom, mert tényleg így van, a barátaim is mind jó tíz évvel idősebbek nálam. Hamar fel kellett nőnöm, amikor a tehetségkutató után Nagyváradról elkerültem Budapestre. Tizenhat évesen már szerződéseket kellett értelmeznem, megbeszélésekre járnom, albérletet fenntartanom, valószínűleg ez is rátett, hogy kicsit koravén lettem" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.