Újra összeállt a Pussycat Dolls: pucérkodásuk miatt vizsgálat indult ellenük

visszatérés Pussycat Dolls Nicole Scherzinger fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lewis Hamilton exe, Nicole Scherzinger tíz év után visszatért a Pussycat Dollsba, fellépésük azonban óriási port kavart.

Tíz év szünet után összeállt a 2000-es évek egyik legsikeresebb lánycsapata, a Pussycat Dolls. Nicole és csapata az angol X-Faktorban mutatták meg magukat, és bebizonyították, hogy közel 40 évesen is képesek óriási show-t csinálni. A visszatérésük közfelháborodást keltett, ugyanis a nézőknek nem tetszett, hogy egy családi show-ban pucérkodnak a csajcsapat tagjai hosszú perceken át. -írja a Ripost.

Mondanunk sem kell, hogy leginkább a csapat frontembere, Nicole Scherzinger öltözéke verte ki a biztosítékot a tévénézőknél, ugyanis a Forma1-es Hamilton exe átlátszó nadrágban és falatnyi bugyiban vonaglott a színpadon

Az erotikusra sikerült performansz az angol médiahatóságnak is feltűnt, és a bejelentések miatt vizsgálatot indítottak a műsor ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.