Rengeteg nő küzd azért, hogy visszanyerje terhesség előtti alakját. Így van ezzel Kiss Ramóna is, aki bár remek formában van, nem teljesen elégedett magával.

Rami tíz hónappal ezelőtt adott életet első gyermekének, Noénak. Bár Rami bombasztikusan néz ki, még mindig van rajta néhány felesleges kiló. A műsorvezető nem sietteti görcsösen a fogyást.

"Összesen húsz kilót híztam a várandósságom alatt. A kórházból 10 kilóval könnyebben távoztam, és az elmúlt időszakban lement még öt kiló. Bárhogy számolunk, az eredeti súlyomhoz képest maradt még rajtam felesleg..."

-kezdte Rami a Hot!-nak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ő és Én❤️ #NoeBaba

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Az X-Faktor háziasszonya elfogadta, hogy gyermeke érkezésével megváltozott a teste, de szerencsés, mert egyrészt eloszlanak rajta a plusz kilók, másrészt pedig remekül palástolja az öltözködéssel.

"A férjem is megjegyezte viccesen, hogy inkább a vasárnapi pipihús legyen ropogós, mint én...Az alakom a szülés után óhatatlanul megváltozott, de ez az a fajta változás, amit én és a férjem is szeretünk."

-folytatta a gyönyörű kismama, aki azt is elárulta, hogy a térde felett és a hasán lévő zsírpárnák zavarják a legjobban.

"Én a kis hurkáimmal vagyok anyuka , ami pedig a legcsodálatosabb dolog a világon"

– tette hozzá.

Bár Ramónát minden szombaton hercegnőnek öltöztetik, a hétköznapokban imádja a kényelmes, bő darabokat, és a tornacipőt. A közösségi oldalain szándékosan nem csak tökéletesen beállított képet posztol: azt szeretné, ha a követői látnák smink nélkül, kialvatlanul, sőt akár büfis pólóban is.

"Noé mellett a praktikusságra törekszem nemcsak az öltözködésben, hanem az élet összes területén"

-tette hozzá.