L.L. Junior közleményben tudatta: megegyezett kisfia elhelyezéséről Hopp Csillával

Forrás: L.L. Junior / Instagram -
Hopp Csilla megegyezés gyerekelhelyezés L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior közleményben tudatta: megyezetett kisfia, Lacika elhelyezéséről Hopp Csillával.

"Szeretnèk mindenkit tájèkoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást.
Kizàrólag a gyermekem érdekeit, jövőjèt, és boldogsàgàt néztem, így innentől közös felügyeletet gyakorlunk az anyukàval felváltva, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egyik héten az anyukánál, másik héten az nálunk lesz Lacika.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior / Instagram

A megegyezés egyik nagyon fontos pontja, hogy innentől egyik fél sem nyilatkozik a továbbiakban sem erről, sem pedig egymásról . Tisztelettel kérném a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben!
Nagyon nehéz hónapokon vagyunk túl, ès bàr a fájdalmam nem enyhült egy kicsit sem, szeretnèk a felesègemmel, Kingàval és a gyermekemmel nyugodt családi èletet èlni. Életünk legszomorúbb karàcsonya elè nèzünk, de Lacikànak mindent meg fogunk tenni, hogy a legszebbè varàzsoljuk a szeretet ünnepét. Kellemes Ünnepeket kívànunk mindenkinek és köszönöm a sok szeretetet és tàmogatást amit az elmúlt hónapokban kaptam!" - írta Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.