Hódi Pamela kapcsolata nehézségeiről vallott - Fotó

Hódi Pamela párkapcsolat vallomás Tóth Bence kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és vőlegénye élete sem problémamentes, és ezt a nagyszájú sztármami egy pillanatig sem titkolja.

Hódi Pamela és Tóth Bence óriási szerelemben élik mindennapjaikat, és már gőzerővel szervezik jövő nyáron tartandó esküvőjüket.

Pamela a közösségi oldalon vallott kapcsolatuk nehézségeiről, és elmesélte, szerinte melyik az a bűvös mondat, amit nehéz egy nézeteltérésnél kimondani.

"Minden párkapcsolatban vannak viták! Mi is azon vagyunk túl, de az egymás iránti szeretet legyőz mindent. Nem csak a tökéletességről szól az élet, illetve vannak akik csak azt mutatják aztán a háttérben meg pont a nagy semmi van! Létezik egy bűvös mondat, amit nehéz egy nézeteltérésnél kimondani, büszkeségből ami nem más mint az, hogy Igazad van! Bence ezt súgta a fülembe csokorral a kezében! Ezek a fontos dolgok! Egyszerűbb lett volna azt írni, milyen cukiii hogy csakúgy meglepett virággal, de az nem lett volna őszinte! Viszont így teljes az egész."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.