Szujó Zoli őszintén vallott családi viszályairól

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
vallomás Szujó Zoltán viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 éve ismerkedett meg feleségével Szujó Zoltán, aki nem igazán tudja még most sem, mi a boldog és hosszú kapcsolatok titka.

Ábel Anita NőComment című műsorában mesélt magánéletéről a népszerű sportriporter, műsorvezető. Elárulta, hogy 20 éve ismerkedett meg feleségével, Adriennel, ám így sem tudja, mi a boldog és hosszú kapcsolatok titka.

Szujó Zoltán, az MTVA székházában ad interjút Apats Gábornak 2015 július 15-én Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Beszélgetni kell, az állítólag sokat segít. Mi sokat szeretünk beszélgetni, odafigyelünk egymásra, megdumálgatjuk az élet nagy dolgait, de nem jöttem még rá a titokra, így a következő húsz évben igyekszem megfejteni. Ő tényleg nagyon okos és nagyon jól látja az én televíziós dolgaimat. Rendkívül jó meglátásai vannak, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindig mindenben egyetértünk.

Amikor mi elkezdünk vitatkozni, akkor ott eléggé hirtelen emelkedik a hangerő, elkezdjük egymást túlkiabálni, de meg tudjuk beszélni"

- mesélte Zoli a műsorban, írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.