Jennifer Aniston könnyekben tört ki: megindító történet- Videó

Forrás: Getty Images/WireImage/Steve Granitz -
könnyek szomorú sírás Ellen DeGeneres Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 55 éves színésznőt egy család története hatotta meg a stúdióban.

Jennifer Aniston Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett. A színésznő akkor hatódott meg, amikor levetítettek egy videót. A felvételeket Elyse Kimball készítette édesapjáról, aki jelenleg munkanélküli, és egyedül neveli gyermekeit: felesége ugyanis nem tudta legyőzni a rákot. Jeff felesége, Amy akkor hagyta itt őket, amikor Elyse három, Lexi pedig öt éves volt.

A videón Elyse könnyek között beszél édesapjáról.

"Ő minden, amit kaptam. Ő az életem... Egyszer én akarok adni neki valamit, amit megérdemel, de ezt segítség nélkül nem tudom megcsinálni..."

-mondta Elyse könnyek közt a videóban.

A stúdióban Jeff, Elyse és Lexi is ott voltak. Amíg a család a forgatáson vett részt, a műsor stábja feldíszítette lakásukat, ajándékokat vittek a karácsonyfájuk alá, és új bútorokra cserélték a régieket.

Aniston egy Eiffel-tornyos karácsonyfadísszel is megajándékozta őket, ugyanis kiderítette, hogy a lányok édesanyja imádta Párizst.

Ha ez nem lenne elég, Jeff és családja egy egy hónapos európai körutazást is kaptak, és fejenként 50 ezer dollárt nyertek, így Ellenéknek hála Jeff és a lányok többek között a francia fővárosba is ellátogathatnak, hogy valóra váltsák Amy bakancslistás álmát. -írja a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.