Cooky és családja Párizsba utaznak: kisebbik fiuk először fog repülni

Forrás: Szécsi Debóra / Instagram -
Párizs Cooky család repülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky és családja hétfőn Párizsba utaznak: először fog repülni a kisebbik fiuk.

Hétfőn repülőre száll Cooky és családja, Párizsba látogatnak a műsorvezető édesanyjához. Kisebbik fiuk először fog repülni, de Cooky nem izgul. Szerinte a szárnyalás szeretete a kicsi vérében van. A rádiós azt is elárulta, nem karácsonyoznak kint.

Hétfőn utaznak Cookyék Forrás: Szécsi Debóra / Instagram

"Csak ki akarjuk kicsit szellőztetni a fejünket négy napra, de édesanyámmal találkozunk ott, aki aztán visszajön velünk Budapestre. Együtt töltjük majd az ünnepeket, így jó alaposan kiunokázhatja magát" - monda a Blikknek Cooky, aki szerint kisfiuk jól fogja bírni az utazást. "Nem gondolom, hogy lesz vele baja. Bárhova mentünk vele eddig, soha nem volt semmi gond, az autózást is jól bírja, és ne felejtsük el, hogy az apukája pilóta, szóval szerintem örökölte a repülés szeretetét. Kevin is repült már hét hónapos korában, szóval egyik fiamnál sem lesz semmi baj ezzel a dologgal kapcsolatban" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.