Király Linda annyit fogyott, hogy újra kellett szabni fellépőruháit

Forrás: Király Linda/Instagram -
fogyás Király Linda életmódváltás Dér Heni Radics Gigi Tolvai Reni dívák karácsonya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda óriási átalakuláson ment át az utóbbi időben. Fogyása nemcsak szemmel látható, de centikben is mérhető.

Az aranytorkú énekesnő annyira komolyan vette a gyomorszűkítő műtétje utáni életmódváltást, hogy már hetek alatt jól látható a változás.

Király Linda, Tolvai Reni, Dér Heni és Radics Gigi pénteki nagykoncertjén, a Dívák Karácsonyán a közönség is láthatja majd, milyen remek formában van Linda, akinek hihetetlen fogyása miatt a ruháin is alakítani kellett.

"Nem tudom pontosan, hogy mennyivel vették beljebb a ruhámat, mert tudatosan nem figyelem a számokat, amikor méretet vesznek egy-egy ruha elkészítésénél.

Az biztos, hogy a két mérés között több centivel kellett beljebb venni a ruháimat, ami megint csak azt bizonyítja: működik az az életmódváltás, amit idén elhatároztam.

Nem a számok a fontosak, hanem ahogy érzem magam, amit a tükörben látok, és amilyen visszajelzéseket kapok. Elképesztően várom a Dívák-koncertet: saját számaim mellett különleges közös produkciókkal készülünk Radics Gigivel, Dér Henivel és Tolvai Renivel" – mesélte Linda a Borsnak.

Az énekesnő nemcsak a táplálkozásra, a mozgásra is gondosan ügyel, és amikor csak teheti, sporttal egészíti ki egészséges életmódját.

Forrás: Király Linda/Instagram

"Nyugodtabb időszakban heti hat edzést végzek. A felét személyi edzővel, a másik része pedig valamilyen kellemes kardióból áll.

Néha csak egy nagy séta, de volt, amikor édesanyámmal mentem zumbázni és együtt mozogtunk a fittségünkért. Igyekszem minél változatosabban sportolni, hogy egy pillanatig se legyen unalmas. Most egy kicsit kevesebb az edzés a sűrűsödő próbák miatt, de egy biztos: ezek az órák is felérnek egy kiadós kardióedzéssel."– mesélte Linda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.