Király Linda óriási átalakuláson ment át az utóbbi időben. Fogyása nemcsak szemmel látható, de centikben is mérhető.

Az aranytorkú énekesnő annyira komolyan vette a gyomorszűkítő műtétje utáni életmódváltást, hogy már hetek alatt jól látható a változás.

Király Linda, Tolvai Reni, Dér Heni és Radics Gigi pénteki nagykoncertjén, a Dívák Karácsonyán a közönség is láthatja majd, milyen remek formában van Linda, akinek hihetetlen fogyása miatt a ruháin is alakítani kellett.

"Nem tudom pontosan, hogy mennyivel vették beljebb a ruhámat, mert tudatosan nem figyelem a számokat, amikor méretet vesznek egy-egy ruha elkészítésénél.

Az biztos, hogy a két mérés között több centivel kellett beljebb venni a ruháimat, ami megint csak azt bizonyítja: működik az az életmódváltás, amit idén elhatároztam. Nem a számok a fontosak, hanem ahogy érzem magam, amit a tükörben látok, és amilyen visszajelzéseket kapok. Elképesztően várom a Dívák-koncertet: saját számaim mellett különleges közös produkciókkal készülünk Radics Gigivel, Dér Henivel és Tolvai Renivel" – mesélte Linda a Borsnak.

Az énekesnő nemcsak a táplálkozásra, a mozgásra is gondosan ügyel, és amikor csak teheti, sporttal egészíti ki egészséges életmódját.

Forrás: Király Linda/Instagram

"Nyugodtabb időszakban heti hat edzést végzek. A felét személyi edzővel, a másik része pedig valamilyen kellemes kardióból áll. Néha csak egy nagy séta, de volt, amikor édesanyámmal mentem zumbázni és együtt mozogtunk a fittségünkért. Igyekszem minél változatosabban sportolni, hogy egy pillanatig se legyen unalmas. Most egy kicsit kevesebb az edzés a sűrűsödő próbák miatt, de egy biztos: ezek az órák is felérnek egy kiadós kardióedzéssel."– mesélte Linda.