Golden Globe 2020: ezek voltak az idei díjátadó legdurvább villantásai - Fotók

Golden Globe 2020 galéria vörös szőnyeg villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Golden Globe díjátadó is bővelkedett villantásokban, amiket most meg is mutatunk.

Idén is láthattunk arcpirító outfiteket a 77. Golden Globe díjátadó gálán. A világsztárok közül néhányan úgy vélték, ha mindenüket megmutatják, az a tuti. Mi pedig azt mutatjuk meg, hogyan festettek a vörös szőnyegen a nagy mellek és a feszes dekoltázsok.

Kerry Washington

A színésznő az idei díjátadóra elfelejtett felsőt húzni, helyette azonban a zakója alá egy dekoltázs ékszert választott. A hatás érdekében nem csak csupasz mellkasát mutatta meg, hanem hosszú combajit is, ágyékig sliccelt szoknyájában.

Kerry Washington Forrás: WireImage/GEORGE PIMENTEL/George Pimentel

Salma Hayek

A latin szépség idén sem hagyta otthon óriási dekoltázsát. Lassan már a színésznő védejgyévé válik a duzzadó kebleinek mutogatása. Idén Gucciban mutatta meg méretes idomait.

Salma Hayek Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Frazer Harrison

Priyanka Chopra

Az indiai származású színésznő 2020-ban Barbie babának öltözött, hatalmas kebleit pedig az álláig felpolcolta. Ruháját Christina Ottaviano tervezte, melyhez a színésznő Bulgari gyémántokat váltasztott.

Priyanka Chopra Forrás: FilmMagic/2020 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

Scarlett Johanson

Talán még sosem nézett ki ennyire furán a vörös szőnyegen a világsztár, aki Vera Wang ruhájában mutatta meg lapos és fedetlen mellkasát. Idomaihoz nem passzolt ez a kreáció, valamint a frizurája és a sminkje sem sikerült túl jól.

Scarlett Johansson Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Frazer Harrison

Cynthia Erivo

Thom Browne kreációját választotta a neves eseményre a sztár, aki szintén megmutatta dús dekoltázsát.

Cynthia Erivo Forrás: WireImage/2020 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli

Patricia Arquette

A világsztár talán még Salma Hayeknél is nagyobb melleket villantott az idei Golden Globe-on. Két számmal kisebb felsőjéből majdnem kiestek dús keblei. Idén ő nyerte a legdurvább villantás díját.

Patricia Arquette Forrás: WireImage/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.