Új év, új külső: Peller Mariann frizurát váltott - Fotó

fotó új külső Peller Mariann új év
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új év új frizurát hozott Peller Mariann számára - megvált szőke fürtjeinek egy részétől.

A szexi kétgyerekes műsorvezető elérkezettnek látta az időt 2020-ra egy új frizurához. Kedvenc fodrászával meg is szabadultak hosszú hajtincseitől: a sztár rövid fazonra váltott és hajszíne is világosabb lett.

Micsoda átalakulás:

"Ha változásra vágyunk, mert úgy érezzük, kinőttünk egy élethelyzetet, lelki állapotot, vagy éppen ideje meghaladnunk önmagunkat, az mindig belülről indul, és mi vagyunk a változás kulcsa. Ha szeretnénk, hogy ez a fizikai valóban is végbe menjen, nekünk kell megtenni az első (második, harmadik...) lépést. Ez nem kell, hogy nagy legyen. Valahogy mégis jó, ha kifejezésre juttatjuk, már nem vagyok 100-ig ugyanaz, mint tegnap. Mégis, a legbensőbb, legvalóságosabb részünk, a Magunk, az Önvalónk mindig ugyanaz marad, és valójában az életünk arról szól, hogyan kerülhetünk a tapasztalásaink (legyenek jók vagy negatívak) által, lépésről-lépésre egyre közelebb Hozzá. Lefejtve MAGunkról a sok-sok élettapasztalat által ránk ragadt, torzító rétegeket, melyek eltávolítottak igaz Önvalónktól. Minden apró és nagy lépés egy mérföldkő. És ha felismerted, hogy belül változtál, akkor ne halogasd, mutasd meg azt a fizikai síkon is, hogy magával hozhassa a felszabadulást!" - írta fotója mellé Mariann.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.