Golden Globe 2020 Golden Globe-gála Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca szexi színésze nem gondolta túl Golden Globe-os szettjét.

Ahogy arról korábban már írtunk, vasárnap került megrendezésre a 77. Golden Globe-díjátadó. A Golden Globe nemcsak a díjakról szól, hanem arról is, ki milyen szettben érkezik a gálára.

Idén is voltak óriási villantások, Salma Hayek keblei egyértelműen elvitték a show-t, de Patricia Arquette és Kerry Washington is megmutatta amije van.

Bár a férfiak elegánsabbnál elegánsabb frakkokat, zakókat húztak, Jason Momoa bebizonyította, hogy nem kell méregdrága szmokingot viselnie ahhoz, hogy jól nézzen ki. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a színész eredetileg zakóban érkezett a Beverly Hilton Hotelbe, de az Arany Glóbusz kellős közepén ledobta, és trikóban nézte végig a műsort.

Bár Momoa merészsége többeket is meglepett, senki nem mert beszólni neki, mi pedig kifejezetten kedveljük, hogy a díjátadón is megmutatta kidolgozott karjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.