Fördős Zé és szerelme már egy éve alkotnak egy párt. A Konyafőnök zsűritagja és Sári a karácsonyt is egy távoli országban töltötték édeskettesben.

A Konyhafőnök zsűritagja egy bográcsos főzőversenyen találkozott Sárival, és kapcsolatuk már egy éve tart. Bár Fördős Zé nem beszél túl sokat magánéletéről, a Hot magazinnak elárulta, hogy telt az elmúlt egy évük, és hova utaztak el legutóbb kettesben.

"Sárival kettesben utaztunk el Srí Lankára. Tavaly annyira bevált a szörfözés, hogy most ez terveztük a fő programnak, egy kis tuk-tukozással kiegészítve...Jó kis kaland volt!"

A gasztroblogger nem titkolja, hogy nem túl romantikus alkat, és bár a rózsacsokor nem az ő stílusa, bármikor szívesen elviszi Sárit túrázni, vagy épp siklóernyőzni.

"Egy éve vagyok együtt Sárival, de elfelejtettem ezt megünnepelni. Nem szoktam fejben tartani a dátumokat, ebben tényleg nem vagyok túl romantikus alkat. Cserébe viszont elviszem a szerelmemet a világ végére túrázni a vulkánok közé. Ilyen előbb történik meg, mint hogy beállítsak egy nagy virágcsokorral..."