Így ünnepelte évfordulóját Fördős Zé és 17 évvel fiatalabb kedvese, Sári

Fördős Zé konyhafőnök utazás szerelem évforduló kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fördős Zé és szerelme már egy éve alkotnak egy párt. A Konyafőnök zsűritagja és Sári a karácsonyt is egy távoli országban töltötték édeskettesben.

A Konyhafőnök zsűritagja egy bográcsos főzőversenyen találkozott Sárival, és kapcsolatuk már egy éve tart. Bár Fördős Zé nem beszél túl sokat magánéletéről, a Hot magazinnak elárulta, hogy telt az elmúlt egy évük, és hova utaztak el legutóbb kettesben.

"Sárival kettesben utaztunk el Srí Lankára. Tavaly annyira bevált a szörfözés, hogy most ez terveztük a fő programnak, egy kis tuk-tukozással kiegészítve...Jó kis kaland volt!"

A gasztroblogger nem titkolja, hogy nem túl romantikus alkat, és bár a rózsacsokor nem az ő stílusa, bármikor szívesen elviszi Sárit túrázni, vagy épp siklóernyőzni.

"Egy éve vagyok együtt Sárival, de elfelejtettem ezt megünnepelni. Nem szoktam fejben tartani a dátumokat, ebben tényleg nem vagyok túl romantikus alkat.

Cserébe viszont elviszem a szerelmemet a világ végére túrázni a vulkánok közé. Ilyen előbb történik meg, mint hogy beállítsak egy nagy virágcsokorral..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.