Immáron 26. alkalommal került megrendezésre január 20-án a SAG Awards filmes díjátadó gála, amit Los Angelesben rendeztek meg. Hollywood krémje egytől-egyig megjelent a neves eseményen, mi pedig összegyűjtöttük, milyen szexi ruhaköltemények, villantások és botrányos outfitek vonultak végig a vörös szőnyegen.

Mint általában a neves díjátadó gáláknál, a Sag Awardsnál is kiemelt szerepet kaptak a hírességek és az általuk viselt ruhaköltemények. Ezen a vörös szőnyeges eseményen is volt bőven látnivaló. Villantásokból, botrányos kreációkból és elegáns megjelenésekből sem volt hiány.

Jennifer Lopez

 A Golden Globe díjátdó gálán egy hatalmas arany masninak öltözött a gyönyörű díva. Akkor nagyon mellényúlt a ruhaválasztással, ezúttal azonban a kevesebb több elvét követte és milyen jól tette. Jlo egy Goerge Hobeika kreációban pompázott.

Jennifer LopezForrás: Getty Images/2020 Getty Images/Leon Bennett
Forrás: Getty Images

 

Jennifer Aniston

 A kortalan színésznő már-már védjegyévé vált, hogy sosem vesz fel melltartót. Ezúttal sem tette rajongói nagy örömére. Christina Dior estélyiét csaknem kiszúrta a mellbimbója.

Jennifer AnistonForrás: FilmMagic/2020 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
Forrás: FilmMagic/2020 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

 

Elisabeth Moss

 A szolgálólány meséjének sztárja egy igen ízléstelen habos-babos kreációt választott a vörös szőnyegre. A zárt nyakrésszel és a sok fodorral inkább hasonlított egy vénkisasszonyra, mint egy szexi színésznőre.

Elisabeth MossForrás: Getty Images/2020 Getty Images/Jon Kopaloff

 

Scarlett Johansson

Ha a végzetasszonya címre pályázott a szexi színésznő, sikerült megnyernie. A csodás Armani Privé ruhában csak úgy tündökölt a világsztár.

Scarlett JohanssonForrás: Getty Images
Forrás: Getty Images

 

Reese Witherspoon

A szintén kortalan Reese Witherspoon ezúttal is tökéletes ruhakölteményt választott. Celine kreációjában csak úgy tündökölt a fotósok kereszttüzében.

Reese WitherspoonForrás: Getty Images

 

Danai Gurira

A Walking dead sztárja igencsak közszemlére tette méretes kebleit. Piros Mugler estélyiéből majdnem kibuggyantak kerekreszabott keblei.

Danai GuriraForrás: Getty Images
Forrás: Getty Images

 

Camila Mendes

 A latin színésznő is merészre vette a figurát. A Riverdale című sorozat sztárja egy Ralph and Russo kreációban állt a fotósok kamerái elé. A ruha szabása nem sokat hagyott a képzeletnek.

Camila MendesForrás: Getty Images

 

Reneé Zellweger

 A színésznő egy csodálatos szabású Maison Margiela által tervezett sötkék estélyit viselt. 

Renée ZellwegerForrás: FilmMagic/2020 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin