Lengyel Tamás: „Az egy hazugság, ha valaki azt mondja, nem számít a külső”

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Lengyel Tamás Peller Mariann Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetők és a meghívott vendégek az RTL Klub Reggelijében a Schobert Norbi által nagy port kavart témáról, a nők külsejéről beszélgettek. 

Az egyik vendég, Holdampf Linda szerint végre a mi korunkban nem testideálok vannak, hanem az a fontos, hogy találjuk meg magunkban azt, ami szép és arra helyezzük a hangsúlyt. A mi kis falunk színésze Lengyel Tamás is elmondta a véleményét: „Az egy hazugság, ha valaki azt mondja, nem számít a külső, a külső alapján orientálódik az ember, az egy másik dolog, hogy ki mit talál szépnek" - vélekedik. Hozzátette, azért nem ez az alapérték a szerelem kialakulásában.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Kiss Ramóna hozzátette, elege van, hogy napok óta - Norbi kijelentése nyomán - erről szól minden. "Oké, hibázott egy ember, baromságot beszélt, barom módon fogalmazott..." - mondta, de vannak ennél fontosabb dolgok is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.