Náksi Attila család Soho Party múltidézés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Náksi Attilát a Soho Party nevű formáció tagjaként ismerte meg az ország három évtizede. A Dj most a Story magazinnak mesélt életéről, családjáról, és arról, miért kell kiköltözniük törökbálinti házukból.

A Puskás Aréna novemberi nyitóünnepségén 65 ezer ember énekelte Náksiék leghíresebb dalát, amely ma már a magyar válogatott hivatalos dala. Az avatóra újra összeállt a Soho Party, így a résztvevők élőben hallhatták Az éjjel soha nem érhet véget című dalt.

Bár a Soho Party hamar feloszlott, Náksi szólókarrierbe kezdett, és keresett lemezlovasként a mai napig buliról bulira jár. Náksiként kizárólag régi zenét játszik, Stereo Palma néven viszont mai, elektronikus zenéket készít.

Attila nagyon büszke a fiaira, a 16 éves Márkóra és a 14 éves Noelre. Márkó az autóversenyek rajongója, Noel pedig Youtuberkedik, így már most több ezren követik az Instagramon.

A Dj nemcsak gyermekeiért, de feleségéért is rajong.

"A feleségem a fő támaszom... Fantasztikus társ és édesanya, pedig két kamasszal senkinek sincs könnyű dolga... Több mint húsz éve vagyunk együtt, ám csak 3 éve Las Vegasban határoztunk úgy, hogy összeházasodunk. Elveszett ember lennék a családom nélkül."

A Náksi család egyébként épp költözni készül, ugyanis kinőtték törökbálinti otthonukat. Tágasabbra van szükség a terveik megvalósításához, ugyanis végre elkészülhet a fiúknak a házi stúdió.

"Az új ház nincs messze a megszokott életterünktől... Ez fontos, mert nagyon szeretjük a környéket, ide járnak iskolába..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.