Schobert Norbi egy héttel ezelőtti elő videója óta szinte a minden eddiginél nagyobb figyelem középpontjába került a fitneszguru és családja. Ahogy megírtuk, Rubint Réka egy bikinis fotót tett közzé, amelyben a munkája gyümölcsére, azaz a testére hívja fel a követői figyelmét, akik közül azonban nem mindenki reagáélt elragadtatva a látottakra. 

Soha ne nèzz hátra! Àlmodj és válts valòra mindent, amit megálmodtál! Nem kell hozzá "semmi", csak Te , az elhatározásod, az alázatod és sok-sok munka! De egyet ne feledj! Amikor a gyümölcsét aratod, az mindennél édesebb lesz, mert a Te munkàd eredménye! Amit soha, senki nem vehet el Tőled - írta az alábbi képhez Réka, mi pedig a kommenetkből válogattunk. 

 Én nem bántani szándékozom őket,de van bennem egy olyan a posztok kapcsán, hogy miért nekünk bizonygatja a boldogságát? Ha tényleg így van akkor tartsa meg magának,... Ne nekünk bizonygassa, ő mennyire boldog. Én elhiszem és a magam módján örülök neki, de ez most ebben a pillanatban egy kissé erőltetett a történtek után.

Még egyet ne feledj: hogy honnan jöttél!

Annyira erőltetetten bizonygatja, milyen nagy ott a "boldogság, szerelem", hogy már szánalmas. Vajon kit szeretne ilyen nagyon meggyőzni, a "népet", vagy saját magát?

A képet nézve...vajon pukkasztani szándékozik, esetleg odaszúrni az őt/őket bántóknak?? Én is örülnék ha ilyen popóm lenne (rajta is vagyok), de ez megint olyan, hogy megmutatom a sok súlyproblémával küzdőnek, hogy nézzétek mi van nekem? Szóval ha azt nézzük Ő sem, jobb a többi embernél. Réka, lehet posztolgatni a boldogságot és a formás feneked, de módjával és kevesebbszer, szerintem....

Követem őt, mert szeretek a videóira tornázni. Nincs Rékával semmi bajom. Arra tettem megjegyzést, hogy a történtek után soknak és erőltetettnek érzem a posztjait. Nyilván úgy tesz ahogy ő akar....De ezzel csak ellenszevet vált ki szàmomra. A kevesebb néha több. A másik, én nem posztolgatom a boldogságomat naponta 25ször és pucsítani sem pucsítok, egy távoli fénykép van rólam is, remélem nem baj ha egy évben egyszer kiteszek ilyet.