Rubint Réka tangabikinis-havas fotóját is szétszedték a kommentelők

Rubint Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi egy héttel ezelőtti elő videója óta szinte a minden eddiginél nagyobb figyelem középpontjába került a fitneszguru és családja. Ahogy megírtuk, Rubint Réka egy bikinis fotót tett közzé, amelyben a munkája gyümölcsére, azaz a testére hívja fel a követői figyelmét, akik közül azonban nem mindenki reagáélt elragadtatva a látottakra. 

Soha ne nèzz hátra! Àlmodj és válts valòra mindent, amit megálmodtál! Nem kell hozzá "semmi", csak Te , az elhatározásod, az alázatod és sok-sok munka! De egyet ne feledj! Amikor a gyümölcsét aratod, az mindennél édesebb lesz, mert a Te munkàd eredménye! Amit soha, senki nem vehet el Tőled - írta az alábbi képhez Réka, mi pedig a kommenetkből válogattunk.

Én nem bántani szándékozom őket,de van bennem egy olyan a posztok kapcsán, hogy miért nekünk bizonygatja a boldogságát? Ha tényleg így van akkor tartsa meg magának,... Ne nekünk bizonygassa, ő mennyire boldog. Én elhiszem és a magam módján örülök neki, de ez most ebben a pillanatban egy kissé erőltetett a történtek után.

Még egyet ne feledj: hogy honnan jöttél!

Annyira erőltetetten bizonygatja, milyen nagy ott a "boldogság, szerelem", hogy már szánalmas. Vajon kit szeretne ilyen nagyon meggyőzni, a "népet", vagy saját magát?

A képet nézve...vajon pukkasztani szándékozik, esetleg odaszúrni az őt/őket bántóknak?? Én is örülnék ha ilyen popóm lenne (rajta is vagyok), de ez megint olyan, hogy megmutatom a sok súlyproblémával küzdőnek, hogy nézzétek mi van nekem? Szóval ha azt nézzük Ő sem, jobb a többi embernél. Réka, lehet posztolgatni a boldogságot és a formás feneked, de módjával és kevesebbszer, szerintem....

Követem őt, mert szeretek a videóira tornázni. Nincs Rékával semmi bajom. Arra tettem megjegyzést, hogy a történtek után soknak és erőltetettnek érzem a posztjait. Nyilván úgy tesz ahogy ő akar....De ezzel csak ellenszevet vált ki szàmomra. A kevesebb néha több. A másik, én nem posztolgatom a boldogságomat naponta 25ször és pucsítani sem pucsítok, egy távoli fénykép van rólam is, remélem nem baj ha egy évben egyszer kiteszek ilyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.