Romantikus filmekből elég nagy a merítés, de ezeket csupán a hölgyek élvezik, a férfiak többsége nemes egyszerűséggel elszenvedi őket. Abban az esetben, ha egy meghitt estét terveztek a kedveseddel, válassz a következő filmek közül és hidd el, a végeredmény nem fog elmaradni: szerelem, szenvedély és érzékiség.

1. Szenvedélyek viharában

Nem csupán a címe csábító, a három testvér - Samuel, Tristan és Alfred – története érdekes, sorsszerű és valóban viharként söpör végig az ember lelkén. A szerelem sokfélesége, a megalkuvás, a megvilágosodás, a felnőtté válás és az elmúlás gyönyörűen filmre vitt átirata.

Szenvedélyek viharábanForrás: NORTHFOTO/T.C.D / Visual Press Agency

2. A szív hídjai

Ez nem csupán két ember váratlan találkozásáról és kivédhetetlen szerelembeeséséről szól. A döntés súlya, az elválás fájdalma és a halálig tartó szenvedélyes szerelem tüzének őrzése mind egybeolvad, és a bensődig hatol.

A szív hídjaiForrás: Warner Bros.

3. Szex és Lucía

Az előző kettőnél szexuálisan túlfűtöttebb és szabadosabb film. Lényegében egy női „felfedezőt" mutat be az elképzelhető összes módon, utazása során a szerelem, a szenvedély és a szex elválaszthatatlanok egymástól.

Szex és LucíaForrás: Warner Bros.

Ne feledd, a szenvedélynek belülről kell jönnie, ezek a filmek csak a ráhangolódásban segítenek.