Justin Bieber kendőzetlenül mesélt szexuális életéről

Forrás: Instagram/justinbieber -
szex őszinteség szexuális élet Justin Bieber Hailey Bieber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber egy ártatlan rajongói kérdésre felelt: válaszára talán senki sem számított.

Justin Bieber legutóbb Londonban koncertezett, ahol a rajongóknak lehetőségük volt kérdezni a 26 éves szupersztártól. Egy rajongó kapva kapott az alkalmon, és megkérdezte Biebert, hogy telik egy átlagos napja.

A nagyszájú tinibálvány nem hazudtolta meg önmagát, és arcpirító választ adott.

„Attól függ, kivel vagyok épp. Ha a feleségemmel, mi általában... gondolhatjátok, mit csinálunk. Őrületes az egész, nagyjából ennyi, amit csinálunk. Szoktunk persze, filmezni, Netflixet nézni, lazulni, bár a lazulás tudjátok, mit jelent..."

- árulta el az énekes, aki boldog házasságban él feleségével, Haley Baldwin Bieberrel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

got some wedding pics back today from @joetermini ❤️❤️ best memory..

Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés,

Bieber egybéként sok év kihagyás után újra szárnyal: nemcsak koncertezik, de elkészült a róla szóló dokumentumsorozat első négy része is. A Bieber-dokuban fájdalmairól, betegéségéről, kétes tinikoráról és magánéletéről is beszél.

Többek között arról is, hogy min ment keresztül, amikor 2017-ben félbe kellett szakítani a turnéját, és súlyos Lyme-kór gyötörte.

A szupersztár egyébként 20 millió dollárt kap a mindössze 10 részes sorozatért, amivel abszolút rekordernek számít, ugyanis sosem fizettek még ennyit egyetlen előadónak sem.

Justin Bieber és felesége, Hailey Baldwin Forrás: Instagram/justinbieber

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.