A szerelmesek napját egy egzotikus magánszigeten tölti Bódi Guszti és felesége Bódi Margó, akik idén ünneplik a 45. házassági évfordulójukat.

Erre nem lehet mást mondani, csupán annyit, hogy Guszti bizony a tenyerén hordozza Margót. A házasok épp Thaiföldön nyaralnak, Valentin-nap alkalmából pedig Guszti egy magánszigetre viszi feleségét, hogy kettesben tölthessék ezt a napot.

Bódi Margó és Bódi Guszti idén ünneplik a 45. házassági évfordulójukatForrás:Muzsika TV

Reggel kihajózunk a kis szigetre. Körbejárjuk, megkóstolunk minden helyi finomságot, majd strandolunk egy jót nyugodtan ott, ahol csak kettesben vagyunk. Estére már szeretnék visszaérni, ugyanis van egy csodálatos étterem a szárazföldön, ahova szeretném Margót elvinni, majd nyugalomban eltölteni az éjszakát – mesélte terveit Guszti a Borsnak.

A házaspárnak sok évvel ezelőtt kimondottan nélkülöznie kellett, volt, hogy a zenésznek még virágra sem telt, így most nagyon élvezi, hogy megadhat mindent feleségnek.

Annyira szegények voltunk, hogy a lányszöktetés után még egy üveg italra sem futotta, hogy koccintsunk a frigyre. Akkor megfogadtam, ha felviszi az Isten a dolgomat, mindig megadom a módját a Valentin-napnak. Szerencsére igazi aranyeső hullott ránk, és azóta igyekszem mindig a legjobbat adni Margónak.