Duffy: Megerőszakoltak, elkábítottak és fogva tartottak- az énekesnő ezért tűnt el évekre

Duffy erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Duffy Instagram posztban mesélte el, milyen tragédia történt vele.

A brit énekesnő még 2008-ban robbant be a köztudatba Mercy című slágerével. Meghódította a brit slágerlistákat, majd az egész világot. Az év harmadik legkelendőbb dala lett az Egyesült Királyságban, az album pedig a Rockferry, amelyen helyet kapott, kilencmillió példányban kelt el és tarolt a Grammyn és a Brit Awardson. A következő évben megjelent egy albuma, majd utána se kép se hang, Duffyről nem lehetett hallani.

Megerőszakolták, elkábították és fogva tartották az énekesnőt, Duffy-t Forrás: Getty Images/2011 Getty Images/Hannes Magerstaedt

Rengeteg újságíró és TV fel akarta vele venni a kapcsolatot, ám sokáig sikertelenül, egészen tavaly nyárig. Megismert egy olyan újságírót, akiben megbízott és kitálalt mindenről. Akkor még sokan úgy vélték, nem szeretne többet a nyilvánosság előtt szerepelni, azonban mostanra mindenre fényderült. Az indok tragikusabb, mint amire mindenki számított:

Az igazság az, és kérlek, higgyétek el, hogy már rendben és biztonságban vagyok, hogy megerőszakoltak, bedrogoztak és fogságban tartottak napokon keresztül.

Természetesen túléltem. A felépülés időbe telt. Nem tudok könnyedén beszélni erről. De azt elmondhatom, hogy az elmúlt tíz évben, miután napok ezreit töltöttem azzal, hogy visszaszerezzem a napfényt a szívembe, most már újra süt a nap."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@duffy által megosztott bejegyzés,

Duffy arra is kitért, hogy nem szerette volna, ha a szomorúságot látják a szemében, ezért nem használta a művészetet és a hangját a fájdalom feledése érdekében.

Egyelőre nem tudni, hogy tesz- e feljelentést az elrablója/elrablói ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.