Határozott elképzelései vannak arról Bódi Csabinak, hogy a még csak egyéves kislányát miként neveli majd: nem lehet barátja. 

Fényűző bulival ünnepelte Bódi Csaba családja a kislányuk első születésnapját. Tavaly február 14-én látott napvilágot a csöppség, de az apa már most tudja, hogy nagyon szigorú szabályok szerint fogják őt felnevelni. Teljesen más dolgok vonatkoznak majd rá, mint a bátyjaira.

Bódi Csaba szigorúan neveli majd kislányátForrás:Facebook/Bódi Csaba

"Amikor megtudtam, hogy kislányom lesz, azonnal átprogramoztam magam, mint egy számítógép. Teljesen más szemléletben neveljük őt, mint a két fiunkat. Nagyon fontosak számunkra a roma tradíciók, ez így volt a feleségem és az édesanyám esetében is. Szeretnénk, ha házias lenne, ha szolgálná a családját és a férjét: főzne, mosna, takarítana. Ártatlanul fog majd férjhez menni, és csak egyetlen férfi lehet az életében. (...) Amikor a gyermekünk tinédzser lesz, még nehezebb lesz a dolgunk. Gondolok itt a Facebookra, vagy arra, hogy a lányok körülötte majd biztosan arról trécselnek, hogy milyen szerelmesek. Szóval, a lányunk az általunk cseppet sem erkölcsösnek tartott világnak. Mi Isten tanítását követjük" - mondta a Hot! Magazinnak Bódi Csaba.