A Hold egész héten hízik, célja az, hogy március 9-én kiteljesedjen, és fényben ragyoghasson. A jövő hét hétfői Telihold miatt ezen a hétvégén frusztráltnak, feszültnek érezhetjük magunkat. A Teliholdat megelőző napok nagyrészt energikusak lesznek, nő az elhivatottság, az aktuális feladatokat örömmel végezzük, jó eredményekkel zárjuk. Függő ügyeinket gyorsan befejezhetjük, és elismerésre találunk.

2020. március 2., hétfő az ♊ben (Növő hold, Ikrek)A Hold nő, egyre kerekebb, több energiát ad, ezt pedig vétek nem felhasználni – munkára, tanulásra, önfejlesztésre. Csak olyan emberekre szánj időt és energiát, akiket tényleg szeretsz és/vagy tisztelsz.
2020. március 3., kedd az ♊ben (Növő hold, Ikrek)Ezen a napon töltsünk sok időt társaságban, folytassunk emelkedett eszmecseréket. Tegyünk eleget minden kérésnek, amivel hozzánk fordulnak – abban az esetben is, ha az eleinte furának tűnik.
2020. március 4., szerda a ♋ban (Növő hold, Rák)A kapkodás helyett jöhet a lassabb tempó és a megfontoltság. A viták messzire kerülendők. Szelektáljunk, mi fontos, mi nem az, így estére utolérjük magunkat. Azt tedd, ami jól esik.
2020. március 5., csütörtök a ♋ban (Növő hold, Rák)Tegyél nagy dolgokat, alkoss valami különlegest, segíts másoknak, vállalj önkéntes munkát, mutass utat a bizonytalanoknak. Ezen a napon minden történésnek komoly jelentősége van.
2020. március 6., péntek a ♋ban (Növő hold, Rák)Vegyes energiák jellemzik a napot, ám még így is lehet jó a vége. Tedd le valaminek ma az alapkövét. Merd kimondani, mit akarsz, hová szeretnél eljutni. Lassan, de biztosan minden rendeződik.
2020. március 7., szombat az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)Legyünk mértékletesek, az idő jelentős részét töltsük csendben. Felesleges kapkodni, azzal nem lehet előrébb jutni. Aki lassan jár, tovább ér. Aki ma figyel, az meghallja a valós tartalmú üzeneteket.
2020. március 8., vasárnap az ♌ban (Telihold, Oroszlán)Energikus nap, jó lehetőségekkel, kinyíló ajtókkal, remek ötletekkel. Figyeljünk a hírekre, információkra, mert megkapjuk függő kérdéseinkre a válaszokat. Érdemes gondolkodni, tenni-venni.