Titkos hangfelvétel: Ezt mondta első találkozásukkor Diana, Károly herceg szeretőjének, Camillának

Forrás: Getty Images/1983 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
Károly herceg Diana hercegné Camilla hercegné szerető Camilla Parker Bowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok pletyka kering arról, hogy Károly herceg igazi szerelmétől, Camilla Parker Bowles-tól igazából sosem szakadt el, és házassága alatt viszonyt kezdett vele. Diana hercegné ezt sejtette, de hosszú ideig nem mert lépni, amikor azonban megtette, azt házasságának legbátrabb pillanataként élte meg – írja a Mirror.
Diana még a szeretővel való találkozáskor is méltóságteljesen viselkedett Forrás: Getty Images/1983 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Előkerült egy hangfelvétel, melyet 1991-ben, titokban rögzítettek. Ebben a „szívek hercegnője" arról az 1989-es estéről mesél, mely során először vált számára kézzelfoghatóvá férje szeretője és házassága kudarca.

Camilla testvérének negyvenedik születésnapját ünnepelték, melyre Diana az utolsó pillanatban döntötte el, hogy elmegy. A partin végre szembenézett Camillával:

Később egy rövid, ám annál nyíltabb beszélgetés is lezajlott a két nő között. Diana hercegné egyszerűen szembesítette Camillát azzal, hogy tudja, mi van közte és Károly között:

Camilla hercegné Forrás: Getty Images

"Megvan mindened, amit valaha is szerettél volna. A világ összes férfija szerelmes beléd, két gyönyörű gyereked van, mit akarsz még?" – reagált meglepő nyíltsággal Camilla.

Diana erre azt felelte: "A férjemet akarom – majd hozzátette - Ne bánj velem úgy, mint egy idiótával!"

Három évvel később a hercegi pár házassága végérvényesen megromlott, amit végül az 1996-os válásuk pecsételt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.