Őszintén beszélt súlyos betegségéről Halsey

betegség endometriózis Halsey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokan tudják,hogy Halsey súlyos endometriózisban szenved.

Az énekesnő nem rég nyilatkozott újra betegségéről, szerinte ez az a téma, amiről nem lehet eleget beszélni.Sőt szükségszerű lenne minél többet őszintén kommunikálni egymást közt az embereknek a betegségekről.

"Endometriózisom van. Túl vagyok három vetélésen, négy műtéten, és szinte életem minden napját fájdalmak között élem. Nemrég 300 ezer dollárt gyűjtöttem a betegség kutatására és támogatócsoportok kialakítására. Nem akarok furának tűnni vagy különcködni, de szeretném, ha nyíltan tudnánk beszélni arról a betegségről, amiről nagyon kevés szó esik"


- mondta nemrég a brit Guardian magazinnak.

Sokszor nem érzi magát jó nőnek:

"Elképesztő, hogy mindent megtennék azért, hogy szülhessek, és nem sikerül. És aztán ki kell állnom a színpadra, és el kell játszanom, hogy én vagyok a szexistennő, a nőiesség szobra, miközben erre az alap dologra se vagyok képes, amire a női test való. Megsemmisítő érzés"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.